29/6/13

H αληθινή ιστορία ενός Μοναχού

Aπό τον  email

Μια φορά κι έναν καιρό αποφάσισε ένας Ολυμπιακός με ψυχή, καρδιά και περιβάλλον Παναθηναϊκού να εγκαταλείψει την νυν για μια πρώην. Εφυγε λοιπόν από την Αθήνα με προορισμό την Αίγινα. Δεν τα βρήκε όμως όλα όπως τα περίμενε και αποφάσισε να μονάσει.

 
Βρέθηκε λοιπόν ο Μοναχός στα πέτρινα όρη του νησιού αποφασισμένος να διαλογισθεί και να αφιερώσει τη γυμνή του αλήθεια στο Δημιουργό. Ετσι έγινε γνωστός ως Naked Monk.

Δυστυχώς όμως οι πειρασμοί ήταν πολλοί και δεν τον άφηναν να αγιάσει.




Αποφάσισε λοιπόν να επανέλθει στα εγκόσμια, μη μπορώντας να αντισταθεί στις καθημερινές προκλήσεις.

Μια μέρα πήγε μάλιστα στο λιμάνι για να παραλάβει τρεις αιθέριες υπάρξεις. Τιμωρήθηκε όμως για την ενέργεια αυτή και μεταμορφώθηκε σε ...

κούκο...κι έτσι προέκυψε και η γνωστή έκφραση: Τρεις κι ο κούκος!

Μυαλό όμως δεν έλεγε να βάλει και την επομένη πρόκανε να επαναλάβει την ίδια κίνηση, αυτή τη φορά με άλλες τέσσερεις τρυφερές υπάρξεις.

Η τιμωρία ήταν τώρα πιο βαριά. Με την άφιξη και των επτά στο χώρο του, μεταμορφώθηκε εκείνος σε Χιονάτη και η συντροφιά του σε νάνους:


Με τον τρόπο αυτό μας προέκυψαν η Χιονάτη και οι επτά νάνοι.

Συνειδητοποιώντας τις αμαρτίες του ο ήρωάς μας, αποφάσισε να επανέλθει στο σωστό δρόμο, αφού ένοιωθε ότι  εξ αιτίας του είχε χάσει τη γυναικεία φύση της και η παρέα του.

Του δόθηκε η ευκαιρία να επανορθώσει και ως Μοναχός να συνεχίσει το έργο, στο οποίο είχε προσηλωθεί.

Πράγματι όλα έδειχναν να κυλούν απόλυτα φυσιολογικά, μέχρι που μια μέρα κάποιος χτύπησε την πόρτα του. Ανοιξε και μπροστά του εμφανίστηκε με λιτή ενδυμασία η



To be continued...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me