24/2/15

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία!

Έχετε καταλάβει οτι τα τελευταία 6 χρόνια το να βγεις κυβέρνηση είναι το πιο εύκολο πράγμα μιας και απλά λες αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος.. Το δύσκολο είναι να σταθεις ως κυβέρνηση..



Η πίστα έδειξε ποια είναι η πραγματικότητα. Τα αναπληρωματικά κόμματα τελείωσαν μιας και όλα πέρασαν απο την πίστα. Στον Σύριζα δίδεται η ευκαιρία να κυβερνήσει λεγοντας την αλήθεια αλλά και κανοντας τις κινήσεις εκείνες που μπορούν να γυρίσουν σελιδα για την χώρα ασχετως προεκλογικων εξαγγελιών και φαντασίας. 

Αν νομίζει οτι μπορεί καλώς, αν νομίζει ότι απλα θα περάσει ξυστά καλυτερα είναι απο τώρα να προχωρήσει σε μια πολυκομματική κυβέρνηση. Ουτως ή άλλως ο χρονος είναι λίγος και η χώρα χρειαζεται έστω και την μια μέρα παραπάνω. Ο χρονος που έχει δεν είναι καν 4 μηνες αλλά πολύ λιγότερο για να αποδείξει αυτά που πιστεύει. 

Απλα σε περιπτωση που δεν τα καταφέρει ξέρει πολύ καλά οτι μπορεί να σβήσει απο τον χάρτη. Ο ίδιος έχει να τρέξει μαραθώνιο με σπριντ αλλά και μετ' εμποδίων. Σε κάθε περίπτωση καλη επιτυχία μιας και οι όποιες αποφάσεις του κρίνουν το μέλλον της χώρας. Τα δύσκολα δεν ήταν μέχρι σήμερα αλλά απο εδώ και εμπρός..

Του Ηλία Ζαχαράκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me