19/1/15

Εικόνες - σοκ από τα υπόγεια γκαράζ του μοιραίου Norman Atlantic (video)

ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Εικόνες - σοκ από τα υπόγεια γκαράζ του μοιραίου Norman Atlantic (video)
Εικόνες απόλυτης φρίκης και καταστροφής απεικονίζει το βίντεο από το γκαράζ του μοιραίου πλοίου Norman Atlantci που έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η ιταλική ιστοσελίδα brindisioggi.it.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από το τρίτο γκαράζ και γι' αυτό η καταστροφή σ' αυτό όσο και στο τέταρτο επίπεδο είναι ολοκληρωτική.


Καλύτερη είναι η κατάσταση στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο, αν και έχουν προκληθεί και σε αυτά εκτεταμένες ζημιές.


Οι ιταλοί πυροσβέστες προσπαθούν μέρα με την μέρα να βελτιώσουν τις συνθήκες στο εσωτερικό του πλοίου που είναι δυσχερείς λόγω των πολλών αναθυμιάσεων. 

Μέχρι στιγμής τα επίπεδα οξυγόνου είναι ικανοποιητικά και το μονοξείδιο του άνθρακα έχει μειωθεί στο μισό. Η κατάσταση, ωστόσο, παρακολουθείται στενά, καθώς πολλές φορές οι συνθήκες αλλάζουν με την αλλαγή του ανέμου.


Μόλις ολοκληρωθούν οι επιθεωρήσεις θα αναζητηθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη ναυτική τραγωδία που σημειώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκαλυφθεί η αιτία, αφού τα πάντα καταστράφηκαν από την φωτιά και το μόνο που έχει μείνει είναι σωροί από μπάζα και σκελετούς αυτοκινήτων.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113436346



Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση mail to Email

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me