13/1/14

Η εισαγγελέας Παπανδρέου ο ανακριτής Ανδρεάδης, τα εντάλματα και οι προφυλακίσεις

filipidis
Γράφει ο Ρεπόρτερ της Ευελπίδων 
του Lykavitos.gr
Προσέξτε τώρα πώς θα κυλήσει η ιστορία: Το Σαββατοκύριακο μπήκε μέσα η Χρυσή Αυγή. Δηλαδή οι βουλευτές της. Από σήμερα ξεκινά η μαραθώνια διαδικασία απολογιών για το ΤΤ.
Σήμερα ο αναπληρωτής διευθυντής που ήταν στην ομάδα που ενέκρινε τα επιχειρηματικά δάνεια, Μ. Βαρότσης, αύριο η 35χρονη επίσης μέλος της επιτροπής Φωτεινή Κρέστα και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μεθαύριο το επίσης μέλος των επιτροπών Χαρ. Γιαγκούδης.
Θέλετε πρόβλεψη: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους.
Και επειδή εμείς εδώ μιλάμε με στοιχεία, να εστιάσετε κάπου που ουδείς στάθηκε. Στο πόρισμα των 129 σελίδων της κας Παπανδρέου (το οποίο βεβαίως διαθέτουμε) η κατάληξη είναι πως πρέπει να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μόνο για τον Άγγελο Φιλιππίδη, διότι είναι ύποπτος φυγής μπλα, μπλα, μπλα.
Ποιος ζήτησε να εκδοθεί ένταλμα για τον Κοντομηνά και τους υπόλοιπους 5; Μα ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης και συμφώνησε , εκ των υστέρων, η εισαγγελέας.
Και προσέξτε τώρα : Η Παπανδρέου (ουδεμία σχέση με την γνωστή οικογένεια) δεν είναι καθόλου , μα καθόλου επιεικής εισαγγελέας.
Άρα καταλαβαίνετε πώς τα πράγματα είναι δύσκολα αφού τον κεντρικό ρόλο στις απολογίες και στις προφυλακίσεις ή όχι τον παίζει ο ανακριτής. Εν προκειμένω ο κ. Ανδρεάδης.
Εγώ σας τα είπα, να μη λέτε πώς δεν τα είπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me