8/12/13

ΝΗΡΕΑΣ - απάντηση

ΝΗΡΕΑΣ: Η όλη παρουσία του στο ταμπλό μόνον ερωτηματικά μπορεί να γεννά... Και η χαμηλή σχέση που εμφανίζει στη σχέση P/bv είναι πολύ συζητήσιμη, αν βάλουμε κάτω τα στοιχεία του ενεργητικού του ομίλου...



ΛΟΙΠΟΝ στα 433,4 εκατ. ευρώ το Σύνολο του Ενεργητικού που διαμορφώνεται ως εξής... Στα 201,4 εκατ. ευρώ τα βιολογικά περιουσιακά στοιχεία του. Τα του πάγιου ενεργητικού ανέρχονται σε 60,3 εκατ. και τα αντίστοιχα του κυκλοφορούντος ενεργητικού σε 141,2 εκατ. ευρώ.  

  • Ιδιοχρησιμοποιούμενα ενσώματα πάγια: 84 εκατ. Αποθέματα: 11,2 εκατ. 'Aυλα περιουσιακά στοιχεία: 46,4 εκατ. Απαιτήσεις από πελάτες: 56,5 εκατ. Λοιπά κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία: 29,7 εκατ.(ταμειακά διαθέσιμα: 3,5 εκατ. ευρώ...)
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ επομένως το ''μη κατανοητό του πράγματος''. Από την άλλη πλευρά το ΠΑΘΗΤΙΚΟ είναι εκεί και δεν... αλλάζει.
Οφείλει 341 εκατ. ευρώ και ιδού η ανάλυσή τους... Μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις: 41,3 εκατ., Λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις - Προβλέψεις 25,7 εκατ. , Βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις: 55,5 εκατ. ευρώ.

  • Λοιπές βραχυπρόθεσμες: 93,4 εκατ. ( Συνολικές υποχρεώσεις 2011: 333 εκατ. ευρώ). Και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις -τράπεζες- πληρωτέες στην επόμενη χρήση ύψους 125,2 εκατ. ευρώ...

1 σχόλιο:

  1. Εδώ δεν έχει να πληρώσει τη δόση του Ομολογιακού της δανείου 1,5 εκατ και ζητάει από τους ομολογιούχους μεταφορά της στο επόμενο εξάμηνο, επόμενη δόση. Λες και τον Ιούλιο θα έχει 3εκ. ταμείο να πληρώσει.
    Ωραία η λογιστική αποτίμηση στον ισολογισμό, την ώρα που πρέπει να βγάλεις λεφτά από το ταμείο να πληρώσεις υπάρχει θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me