16/9/13

Του Αποστόλη Σκουμπούρη



"Και καθώς σχολιάζουμε όλοι τις δηλώσεις του… Καμμένου για τον Πάχτα, ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ στους ελληνικούς δρόμους συνεχίζεται… Δύο νεαρά παλικάρια 24 και 28 χρόνων έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή σε Λέσβο και Λήμνο! Νέα παιδιά!
Επίσης, δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Καισαριανής. Στο πρώτο που οδηγούσε 42χρονος αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά. Απανθρακώθηκαν ο πατέρας και η σύζυγος του 42χρονου οδηγού, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος και ελαφρά το 8χρονο παιδί του!
Την Παρασκευή 13/9 στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Πολυγύρου (ύψος Αγίου Μάμα)

σκοτώθηκε 17χρονος με μηχανάκι.
Προχθές, δύο ναύτες, φίλοι από την Πάτρα που υπηρετούσαν στη Σαμοθράκη σκοτώθηκαν με μηχανάκι.
Προ 4-5 ημερών δύο σμηνίτες 20 και 21 ετών σκοτώθηκαν στην Αχαΐα! Πριν μια εβδομάδα, στις 8 Σεπτέμβρη, στον επαρχιακό δρόμο Καστελίου – Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη 23χρονος με αγροτικό σκοτώθηκε επί τόπου.
Στις 4 Σεπτέμβρη σε τροχαίο δυστύχημα στα Κουνουπιδιανά Χανίων σκοτώθηκε νεαρός (21 ετών) αστυφύλακας καθώς η μηχανή που επέβαινε μαζί με τη φίλη του επίσης 22 ετών, έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο. Την ίδια ημέρα, σε δεύτερο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος της Γεωργιούπολης σκοτώθηκε 18χρονος επίσης με μηχανή… Αυτά είναι ΜΕΡΙΚΑ από τα πιο τρανταχτά τροχαία των τελευταίων ημερών! Νέοι άνθρωποι ΔΕΝ ζουν πλέον ανάμεσά μας. Άνθρωποι με όνειρα και φιλοδοξίες πήγαν στο… ΧΩΜΑ. Ναι έτσι ΩΜΑ το γράφω. Ας σκεφτούμε λίγο την απώλεια, την καταστροφή, την οδύνη για τις οικογένειές τους, για τις μητέρες τους και τις αδερφές τους…
Υ.Γ. Ι: Ας μην… κλαίμε για όσους φεύγουν μετανάστες για καλύτερη τύχη. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΝΕΚΡΟΣ! Ας οδυρόμαστε για τον ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟ στους ελληνικούς δρόμους! Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ της Ελλάδος, όχι η οικονομική! ΠΟΤΕ μη θεωρούμε φυσιολογική αυτή την κατάντια στους ελληνικούς δρόμους. Ας ξεκινήσουμε την αλλαγή από τους εαυτούς μας. Τώρα, σήμερα..
Υ.Γ: ΙΙ: Θυμηθείτε, η ΥΠΕΥΘΥΝΗ οδήγηση είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! "

Oμάδα δράσης για μιά νέα συμπεριφορά και νοοτροπία στην Ελληνική Άσφαλτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me