9/7/15

Χτύπα κι άλλο! Ο Πετρόπουλος ξεφτίλισε το Mega! (video)

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος έκανε… ρόμπα το Mega για ακόμα μια φορά, βγάζοντας στη σέντρα τις πρακτικές προπαγάνδας του καναλιού ακόμα και την ύστατη ώρα!

Χτύπα κι άλλο! Ο Πετρόπουλος ξεφτίλισε το Mega! (video)

Χτύπα κι άλλο! Ο Πετρόπουλος ξεφτίλισε το Mega! (video) | onsports.grΣυντάκτης: Onsports Team
Με πηχυαίους τίτλους για «Απόφαση-βόμβα» υποδέχθηκε το «Μεγάλο κανάλι» την απόφαση Ντράγκι για κούρεμα των ενέχυρων των ελληνικών τραπεζών. Στη γνωστή κατεύθυνση της τρομοκρατίας και της χειραγώγησης του κόσμου δηλαδή κινήθηκαν οι ιθύνοντες της εκπομπής που παρουσίαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος, όμως, ο Ανδρέας Πετρόπουλος ήταν εκεί για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Παρότι, μάλιστα, οι ρεπόρτερ του καναλιού μίλησε για απόφαση που δεν θα βάλει σε κίνδυνο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το σούπερ με το «Απόφαση-βόμβα» παρέμεινε για να κάνει τη… δική του δουλειά.
«Είναι μια απόφαση πολιτικής πίεσης. Βγάλτε λίγο το «απόφαση-βόμβα», δηλαδή μην πανικοβάλουμε συνέχεια τον κόσμο. Δεν είναι μια απόφαση βόμβα. Ούτε θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Πετρόπουλος και συνέχισε:
«Δηλαδή ήμαρτον ρε παιδιά, να συνεννοηθούμε. Είμαστε δυο μέρες μετά το δημοψήφισμα, έχει προηγηθεί μια εβδομάδα στην οποία έχουμε εξολοθρεύσει τον κόσμο παραπληροφορώντας και μεγαλώνοντας γεγονότα τα οποία έχουν ένα βάρος αλλά εμείς το τερματίσαμε».
Στη συνέχεια, σχολίασε: «Βγάλτε αυτό το απόφαση-βόμβα. Δεν κουρεύονται τα χρήματα του κόσμου. Είναι πολιτική απόφαση του Ντράγκι, ο οποίος ασκεί πίεση ενόψει της αυριανής (σ.σ. χθεσινής) συνάντησης»!
Μετά το τέλος των λεγομένων του, το «απόφαση-βόμβα» πράγματι εξαφανίστηκε από την οθόνη και παράλληλα υπήρξε… αναδίπλωση του παρουσιαστή! Ένα ακόμα «διπλό» μέσα στην έδρα του «Μεγάλου Καναλιού», είχε ολοκληρωθεί…
Δείτε το απόσπασμα από το 5’ ως το 7’ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me