22/1/15

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη κερδίσει την αυτοδυναμία

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη κερδίσει την αυτοδυναμία, εξέφρασε χθες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το μεγαλύτερο μέρος της...
Κουμουνδούρου «κοροϊδεύει».

Στη συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο, Γιώργο Παπαχρήστο και Βασίλη Χιώτη, ο Δημ. Κουτσούμπας κλήθηκε αρχικά να πάρει θέση για το θέμα με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ που θα γίνει την Πέμπτη στο Σύνταγμα και θα συμπέσει χρονικά με την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Ομόνοια.

«Εδώ και ένα μήνα έχουν βγει ανακοινώσεις, διαφημιστικά και πανό. Συζητούσαμε τότε ποιος έχει συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος και δεν υπήρχε κανείς. Περίμεναν λοιπόν ο δήμος, η αστυνομική διεύθυνση τις αιτήσεις και ρώτησαν όλα τα κόμματα τι θα κάνουν, δεν πήραν απάντηση και έτσι εμείς προχωρήσαμε. Κανονικά έγιναν όλα αυτά τα πράγματα και ξαφνικά τέθηκε το ζήτημα, τις τελευταίες ημέρες, από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική επιτροπή. Κάτι που δεν είχε γίνει ούτε στις ευρωεκλογές ούτε στις προηγούμενες εκλογές. Δικαίωμά του είναι, δεν ξέρω. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο του γιατί τα κάνει τα πράγματα αυτά» σχολίασε ο γγ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ερωτηθείς ακολούθοως για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημ. Κουτσούμπας ήταν κάθετος και χαρακτήρισε το συγκεκριμένο κόμμα «αναξιόπιστο».

«Εμείς πιστεύουμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του κοροϊδεύει ή, τέλος πάντων, το κάνει για προεκλογικούς λόγους, χωρίς να έχει συνείδηση τι θα αντιμετωπίσει αύριο. Τέτοιο αναξιόπιστο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του! Εμείς, τους ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Ο λαός πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, από την πρώτη μέρα. Όποιος ζητάει χάρη και ανοχή, έχει τη φωλιά του λερωμένη» είπε χαρακτηριστικά, διατυπώνοντας παράλληλα την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει την αυτοδυναμία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me