19/11/14

Coca Cola 3E: «Χάνει» το σήμα της Tuborg


Coca Cola 3E: «Χάνει» το σήμα της Tuborg - Περνά στη Μύθος Ζυθοποιία

Αλεξάνδρα Γκίτση Αλεξάνδρα Γκίτση
Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 2014 - 11:46


Την αντιπροσώπευση της soda θα αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου 2015 η Μύθος Ζυθοποιία. Πλέον η Coca Cola έχει ρίξει όλο το βάρος της στην τοποθέτηση και προώθηση της δικής της σόδας, Schweppes. 
 
Ανακατατάξεις στην αγορά των αναψυκτικών και απώλεια μεριδίου στην Coca Cola 3E φέρνει η απόφαση του ομίλου Carlsberg να σταματήσει τη συνεργασία της με την Coca Cola 3Ε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr η Coca Cola 3E χάνει από 1η Ιανουαρίου του 2015 την παραγωγή και διανομή της soda Tuborg - ανήκει στον όμιλο της Carlsberg - την οποία αναλαμβάνει ο ελληνικός βραχίονας του Δανέζικου ομίλου, η Μύθος Ζυθοποιία.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται ότι θα έχει άμεση επίπτωση στα μερίδια της Coca Cola 3E, και αυτό γιατί η σόδα Tuborg κατέχει μερίδιο 2% στην εγχώρια αγορά αναψυκτικών, το οποίο η Coca Cola 3E θα απωλέσει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Coca Cola 3E έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή εδώ και αρκετό διάστημα ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα πριν κλείσει ο μήνας.
Πάντως η Coca Cola 3E γνωρίζοντας ότι από 1η Ιανουαρίου χάνει την παραγωγή και διανομή της Tuborg έχει ρίξει όλο το βάρος της στην τοποθέτηση και προώθηση της δικής της σόδας (Schweppes) το μερίδιο της οποίας πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι μόλις 0,2%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me