18/11/14

Κούγιας: Διαπράττονται εγκλήματα και δεν κάνετε τίποτα

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Κούγιας: Διαπράττονται εγκλήματα και δεν κάνετε τίποτα


Με επιστολή του στη διοργανώτρια αρχή της Football League ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως η πρώτη έχει μείνει άπραγη στα εγκλήματα που...
διαπράττονται, ζητώντας παράλληλα να συγκροτηθεί επιτροπή για να διερευνήσει την καταγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη και να ανακληθεί η απόφαση για την επ’ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων.



Αναλυτικά η επιστολή:

''ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ FOOTBALLLEAGUE

ΑΙΤΗΣΙΣ

Αλεξίου Κούγια, δικηγόρου, υπό την ιδιότητα του Προέδρου και ιδιοκτήτη της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», εδρευούσης στην Πάτρα, οδός Πατρών Κλάους, αρ. 93.



Κύριε Πρόεδρε,

Με δυσάρεστη έκπληξη άλλη μια φορά από τότε που αγόρασα τις μετοχές της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», δηλαδή το Δεκέμβριο του έτους 2008, παρακολουθώ τα όσα εγκλήματα διαπράττονται κατά της ποδοσφαιρικής ομάδος, της οποίας προεδρεύω, ΔΙΧΩΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν η γνωστή εγκληματική οργάνωση, την οποία απεκάλυψε το πόρισμα Παπανδρέου, έστηνε τους αγώνες μας στην τότε Γ’ Εθνική.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν η εγκληματική οργάνωση, της οποίας την δράση ερευνούν οι Εισαγγελείς κ.κ. Λακαφώσης και Κορέας, η οποία έστηνε τους αγώνες μας στα playoff του έτους 2011-2012.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν οι αθλητικοί δικαστές της δικής σας επιλογής στην FootballLeague και φίλοι του Κυριάκου Θωμαΐδη, μας έστηναν δικαστικές αποφάσεις και μας υποβίβαζαν με ανύπαρκτες κατηγορίες.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο βοούσε για τα στημένα παιχνίδια του Πρωταθλήματος της τότε Β΄ Εθνικής της περιόδου 2008-2009.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν δέχονται δολοφονικές επιθέσεις λίγα μέτρα από το γραφείο σας πρόεδροι και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών, όπως συνέβη με τον Γιώργο Στούπα, Πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ηρακλή Ψαχνών.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, για τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των Βασάρα, Σαχινίδης, Καλύβα, μελών της ΚΕΔ, οι οποίοι διόριζαν τους διαιτητές της FootballLeague, έτσι και τώρα.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της FootballLeague σε μια νύχτα εντελώς παράνομα από 18 έγιναν 21, γιατί έτσι γουστάριζαν κάποιοι.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν εντελώς παράνομα οι ποδοσφαιρικές ομάδες της FootballLeague από 21 έγιναν 28.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν καταργήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος και οι ομάδες που θα ανέβαιναν από την FootballLeague στην SuperLeague την περίοδο 2013-2014 σε μια νύχτα έγιναν από 3 σε 2 και έτσι αγωνίζεται σήμερα στην SuperLeague η «ΠΑΕ SKONDA ΞΑΝΘΗΣ», αντί οποιαδήποτε άλλης ομάδας της FootballLeague.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν η SuperLeague ηρνείτο να μας αποζημιώσει για τις κλειστές ώρες τις τηλεόρασης και δεν δώσατε ποτέ εντολή στους νομικούς συμβούλους της FootballLeague να καταθέσουν έστω και μια αγωγή.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, όταν τα έσοδά μας για κάθε ποδοσφαιρική εταιρεία από 650.000€ την περίοδο 2008-2009 έχουν καταλήξει σε ποσά το πολύ 250.000€.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, για να αποτρέψετε την προκλητική συμπεριφορά του ΠΣΑΠ και των δικηγόρων του, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών σε δικηγορική και εισπρακτική εταιρεία.

Όπως δεν κάνατε τίποτα, ούτε μια ανακοίνωση, σιωπήσατε και άλλη μια φορά, ενώ ήσασταν παρών στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. για την αναβολή του Πρωταθλήματος της FootballLeague, η οποία εξοντώνεται οικονομικά και αγωνιστικά.

Έτσι και τώρα, και ενώ τα όσα κατήγγειλε ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά του πραγματικού ιδιοκτήτη της «ΠΑΕ ΑΕΚ», Δημήτρη Μελισσανίδη, ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κάνουν τον γύρo του κόσμου και αποτελούν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων, εσείς και πάλι σιωπάτε, επενδύοντας σίγουρα στην οικονομική εξαθλίωση της εταιρείας μου και στην ανάγκη των χρημάτων που έχω για να την συντηρήσω και να επιβιώσει.

Επειδή είναι αδιανόητο να έχουν συμβεί τα όσα έχουν συμβεί, να κινδυνεύει η ζωή μέλους της ΚΕΔ, γιατί αρνήθηκε να στήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μου υπέρ της «ΠΑΕ ΑΕΚ», να αναβάλλεται το παιχνίδι της ομάδας μου με κωμικές δικαιολογίες, να δημοσιοποιούνται 4 ονόματα διαιτητών, οι οποίοι θα μας έστηναν και εσείς πάλι να σιωπάτε.

Επειδή η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», την οποία εκπροσωπώ, έχει έννομο συμφέρον να ζητήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της FootballLeague.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Σήμερα, κιόλας, να συγκαλέσετε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη, 19/11/2014, με 2 θέματα:

1ον, συγκρότηση επιτροπής της FootballLeague, η οποία θα διερευνήσει την καταγγελία Μαρινάκη.

2ον, άμεση ανάκληση της αποφάσεως της Ε.Π.Ο. για αναβολή του πρωταθλήματος της FootballLeague.

Αθήνα, 17/11/2014

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Αλέξιος Κούγιας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me