20/11/14

Και οι Ανεξάρτητοι βουλευτές υπέρ της εκλογής Προέδρου από αυτή την Βουλή



Και οι Ανεξάρτητοι βουλευτές υπέρ της εκλογής Προέδρου από αυτή την Βουλή

anexartitoi_b2

Με τρία “πουλέν” του ΓΑΠ, τον Βουδούρη, την Τσάγκρη και τον Μπόλαρη και βεβαίως την φαν του Αλέξη Τσίπρα Ραχήλ Μακρή  φαίνεται πως τελικά θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού η πλειοψηφία των Ανεξαρτήτων Βουλευτών τάσσεται υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή την Βουλή.   
Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει, πλέον, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, καθώς, μετά από μια πολύ έντονη συνεδρίαση, αποφασίστηκε πως δεν θα υπάρξει ενιαία γραμμή στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μετά το πέρας της συνάντησης έγινε γνωστό πως ο καθένας από τους βουλευτές θα ψηφίσει με βάση αυτό που πιστεύει και πως δεν θα υπάρξει ενιαία ψήφος από την ΚΟ.
Από τους ανεξάρτητους βουλευτές διαρρέεται ότι η απόφαση αυτή συνάδει με τη δημοκρατικότητα της εν λόγω κοινοβουλευτικής ομάδας, ωστόσο, οι σφοδρές συγκρούσεις που σημειώθηκαν κατά τη συνεδρίαση δείχνουν πως η ομάδα βρέθηκε σε πλήρες αδιέξοδο.
Σημειωτέον ότι, νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση, το κλίμα ήταν τόσο τεταμένο που οι φωνές τους ακούγονταν έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, στους διαδρόμους της Βουλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me