19/11/14

Είχε πάρει 6,8 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις Ιαπωνία: 67χρονη «μαύρη χήρα» σκότωσε 7 πρώην της!

PROTOTHEMA

Είχε πάρει 6,8 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις

Ιαπωνία: 67χρονη «μαύρη χήρα» σκότωσε 7 πρώην της!

Ιαπωνία: 67χρονη «μαύρη χήρα» σκότωσε 7 πρώην της!

 

Τέσσερις σύζυγοι και τρεις σύντροφοι πέθαναν ενώ ήταν με τη Γιαπωνέζα, που πάντως δηλώνει αθώα - Τους δηλητηρίαζε με κυάνιο, λένε οι αστυνομικοί

Μια 67χρονη γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη, κατηγορούμενη ότι δολοφόνησε τον άντρα της με κυάνιο. Κατά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ακόμα έξι πρώην συντρόφοι της ήταν επίσης νεκροί και ξεκίνησαν τις διαδικασίες έρευνας.

Η Γιαπωνέζα «μαύρη χήρα» όπως ήδη την αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης από το γνωστό έντομο που σκοτώνει τα αρσενικά μόλις ζευγαρώσει μαζί τους είναι η Κισάκο Κακέχι κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αποκομίσει περίο τα 800 εκατομμύρια γεν, δηλαδή περίπου 6,8 εκατ. δολάρια από ασφαλιστικές αποζημιώσεις που έλαβε μετά τους θανάτους των συζύγων.

Ο «σύζυγος Νο 4» ένιωσε ξαφνικά αδιάθετος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και ο θάνατός του βεβαιώθηκε στο νοσοκομείο μόλις πέρυσι, σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών από το γάμο του με την αδίστακτη Γιαπωνέζα. Η αυτοψία έδειξε κυάνιο υψηλής τοξικότητας στο αίμα του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 75χρονος σύντροφος της «μαύρης χήρας» ένιωσε επίσης μια ξαφνική αδιαθεσία μετά από γεύμα που είχαν σε εστιατόριο. Οι αστυνομικοί συνδύασαν τα γεγονότα και η έρευνα ξεκίνησε.

Η δράση της Κακέχι φαίνεται πως ξεκίνησε το 1994 όταν πέθανε ο πρώτος της άντρας σε ηλικία 54 ετών.

Το 2006, ο δεύτερος σύζυγος πέθανε από εγκεφαλικό σε ηλικία 69 ετών, ενώ ο τρίτος το 2008, σε ηλικία 75 ετών. Ένας σύντροφός της, ο οποίος έπασχε και από κάποιας μορφής καρκίνο, πέθανε ένα χρόνο αργότερα και το 2012 ο τότε αρραβωνιαστικός της σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε μηχανάκι - όμως κατά τη νεκροψία ανιχνεύθηκαν ίχνη κυανίου στον οργανισμό του.

Η 67χρονη συνελήφθη την Τετάρτη από την αστυνομία στο Κιότο, κατηγορούμενη προς το παρόν μόνο για το θάνατο του τελευταίου συζύγου της, κάτι που πάντως εκείνη αρνείται.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους μάλιστα εκείνη είπε: «Αν νομίζουν ότι τον σκότωσα, καλύτερα να ξεριχώσω τη γλώσσα μου και να πεθάνω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me