20/11/14

Ομολόγησε τη δολοφονία της 19χρονης Μις Ονδούρα και της 23χρονης αδελφής της ο αρραβωνιαστικός της δεύτερης

ΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ
  • Εγκλημα πάθους με θύμα την Μις Ονδούρα

Ομολόγησε τη δολοφονία της 19χρονης Μις Ονδούρα και της 23χρονης αδελφής της ο Πλουτάρκο Ρουΐζ, αρραβωνιαστικός της δεύτερης, ο οποίος είχε συλληφθεί ως βασικός ύποπτος. Ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν το γεγονός ότι βρήκε την αρραβωνιαστικιά του να... χορεύει με έναν άγνωστο σε ένα πάρτυ.

Εγκλημα πάθους με θύμα την Μις Ονδούρα
Ο Ρουίζ, ο οποίος συνελήφθη με έναν ακόμη φίλο του, τον Αρις Μαλντονάντο, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τις δύο γυναίκες και τις σκότωσε και στη συνέχεια τις έθαψε με τη βοήθεια του συνεργού του.
Οπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της αστυνομίας της Ονδούρας, στρατηγός Ραμόν Σαμπιγιόν, ο Ρουΐζ αφού παραδέχτηκε ότι διέπραξε το διπλό φονικό, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου έθαψε τις δύο νεαρές καλλονές.
Οπως είπε ο αξιωματούχος, ο Ρουΐζ εξήγησε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε την 23χρονη φίλη του επειδή την βρήκε να χορεύει με έναν άλλον άνδρα σε ένα πάρτυ και ότι πυροβόλησε και την 19χρονη Αλβαράντο όταν προσπάθησε να διαφύγει.
Εγκλημα πάθους με θύμα την Μις Ονδούρα
Τα άψυχα σώματα της Μις Ονδούρα Μαρία Χοσέ Αλβαράδο και της 23χρονης αδελφής της Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες βρέθηκαν στις όχθες ποταμού, στο χωριό Καμπλοτάλες.
Σήμερα, η 19χρονη Μις Ονδούρα αναμενόταν να μεταβεί στο Λονδίνο για το διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος.
Εγκλημα πάθους με θύμα την Μις Ονδούρα
Η τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής ήταν την περασμένη Πέμπτη, όταν μαζί με την αδελφή της είχαν πάει στο πάρτι γενεθλίων, κοντά στην γενέτειρά τους, Σάντα Μπάρμπαρα. Το Σάββατο η μητέρα τους ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή τους.
Εγκλημα πάθους με θύμα την Μις Ονδούρα
Οι αρχές είχαν ανακοινώσει από χθες τη σύλληψη του Πλουτάρκο Ρουίς, αρραβωνιαστικού της Σοφίας Τρινιντάντ.
Σημειώνεται ότι βάσει στοιχείων του ΟΗΕ, η Ονδούρα θεωρείται η πιο βίαιη χώρα του κόσμου, με αναλογία ανθρωποκτονιών που έφταναν το 2012 στις 90,4 ανά 100.000 κατοίκους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me