6/10/14

Thanos Tzimeros ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ!


Οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα έχουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει 17,7 εκατομμύρια ευρώ κρατική χρηματοδότηση την περίοδο 2011- 2014, ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο. 
 
Έχει μπει μέσα με τα μπούνια και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δυο μήνες. Όμως, οι σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση. 
 
Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν. Το λαβράκι το εντόπισε στο ΦΕΚ Αρ. φύλλου 1720, 07/03/2012 ο Βασίλης Σαββουλίδης (Vasileios Savvoulides), που κάνει τα παρακάτω σχόλια:

Ας απολαύσουμε τον επικό ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί που "θα έρθουν να βάλουν μια τάξη στα οικονομικά της Ελλάδας".
Θα μπορούσα να κάτσω να σχολιάσω, αλλά η εικόνα μιλάει μόνη της. Ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ισολογισμό.

Πέρα από τα ανωτέρω, η εταιρεία "Στο Κόκκινο":

1) θα έπρεπε να είχε κάνει αύξηση στο μετοχικό της κεφάλαιο περίπου κατά 1.100.000€ (εκτός αυτής των 250.000€ που ήδη έκανε) ώστε να έρθει σε θετικά ίδια κεφάλαια και να μην πρέπει να της αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας. Έχει δηλαδή ακριβώς τα ίδια προβλήματα που παρουσίασαν πρόπερσι οι τράπεζες.

2) Ο ισολογισμός που παραθέτω είναι της χρήσης 2009 επειδή η επιχείρηση "Στο Κόκκινο", ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ άλλους πρόσφατους ισολογισμούς! Ακόμα και αυτόν του 2009, τον παρουσίασε το 2012 (!). Τι περιμένει η αρμόδια Δ/νση Εμπορίου για να τους βάλει λουκέτο; Η μοναδική προσωρινή λύση (αφόσον δεν γίνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) είναι η "Διοίκηση Πρωτοδικείου". Όπως οι αποτυχημένες μας ποδοσφαιρικές ομάδες.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me