17/10/14

Σχόλια αναγνωστών στο προηγούμενο άρθρο του κ. Δ. Καζάκη

5 σχόλια:https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiv2WemsSlbR-XjOZwO0NVWXKPcQY2NyjUliX0Pw8KTQyD-L2uVyLnYVkfFNWCL8vhmLSAYQf81Twv1eiEpJFHC0LUUKrYZbi6UpP5OwQvXZwML5L1Zs_Vy_7vmUBMcTvDuJziRilaEh-Q/s1600/tromaktiko17503.jpg

  1. Ακόμα και κραχ να ξεσπάσει εδώ μυρωδιά δε θα πάρουμε. Φροντίζουν οι μεγκοσκάηδες και η ελληνική μικροαστίλα.
    Απάντηση
  2. Οι καταθέσεις μας θα έχουν κάποια αξία στο σπίτι μας? Τη μορφή θα έχει το κραχ? Ολοκληρωτικός μηδενισμός ή σε κανα χρόνο θα τα ξαναβάζουμε πάλι πίσω για να τα ξαναβγάλουμε πάλι σε 6 χρόνια κ.ο.κ? 

    Έχουμε πλεόνασμα κ. Καζάκη από επικίνδυνους τύπους στη χώρα. Περιμένουμε από τους υπόλοιπους, όσους διάτονται ότι έχουν την ικανότητα, να προτείνουν επιχειρήματα αλλά και εφαρμόσιμες λύσεις. 

    Εσείς θα φυλάξετε χαρτονομίσματα ή κέρματα που έχουν και μεγαλύτερη αξία λόγω του μετάλλου από ένα χαρτονόμισμα (πιάνονται και στο ενεργητικό της Τράπεζας της Ελλάδος). Αν έχω τη δυνατότητα, να φυλάξω χρυσό, ασήμι, πλατίνα? 

    Καφέ, χαλκό, βαρέλια πετρελαίου? Μήπως το "βγάλτε τα χρήματά σας" ακούγεται απλά πιασάρικο? Θα πείτε "άμα θες εσύ άστα στο Σάλλα". 

    Ούτε εγώ θέλω να τα αφήσω. Περιμένω απλά εφαρμόσιμες λύσεις από κάποιον που λέει ότι μπορεί.
    Απάντηση
  3. ύστερα από τη χθεσινή τρομοκρατία,από νωρίς νωρίς σήμερα ο μέγας οικονομολόγος άρχισε να τα παίρνει πίσω και εδώ αλλά ιδίως στο ραδιόφωνο προσπαθώντας να απαλύνει τις εντυπώσεις της τιτάνιας μπούρδας που πέταξε. 

    Το κορυφαίο που είπε είναι πως (για μια ακόμη φορά) κάλεσε τον κόσμο να σηκώσει τις καταθέσεις του γιατί προειδοποιεί από το 2010 χα χα χα, από το 2010 ακόμη και ο Πητ Παπαδάκος θα είχε πέσει μέσα έστω σε μία του πρόβλεψη, ο μέγας οικονομολόγος όμως όχι!

    Αλήθεια για πείτε μας κύριε Καζάκη, εσείς που καλείτε τον κόσμο (αυτούς τους ελάχιστους που σας παίρνουν ακόμα στα σοβαρά) να σηκώσει τις καταθέσεις του δημιουργώντας (όπως λέτε) πρόβλημα ρευστότητας στις τράπεζες, ποιός θα κληθεί μετά στο πολλαπλάσιο να καλύψει αυτά τα κενά στις παρούσες πολιτικές συγκυρίες? 

    Τι λές στον κόσμο? Να σηκώσει τα λεφτά του και να τα φάει στην κατανάλωση (για την οικογένειά του όπως είπες στο ράδιο) και μετά με τι να πληρώσει την αύξηση των φόρων που θα προκύψει για να καλυφθεί η νέα τρύπα που θα δημιουργηθεί? 

    Τι παιχνίδι παίζεις κ. Καζάκη και για ποια συμφέροντα δουλεύεις? Σίγουρα όχι για τα συμφέροντα του λαού!
    Απάντηση
  4. Ακόμη και η ΕΡΑ που συνήθως λέει την αλήθεια, αναφέρεται όχι σε παγκόμιο κραχ αλλά σε πιθανή αγορά των ντόπιων τραπεζών από ξένες. Σταχτη στα μάτια ή δεν έχουν κάνει σωστή διάγνωση ακόμη; ευαγγελάτος Γ
    Απάντηση
  5. Η άρση των καταθέσεων ισχύει και στις τράπεζες εξωτερικού όχι μόνο στις υπό κατεδάφισιν ελληνικές κε Καζάκη;
    Απάντηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me