14/10/14

ΣΟΚ: Ανήλικη Ρουμάνα πρώτα σκότωσε το παιδί της και μετά το έβαλε μέσα σε ξυλόφουρνο

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014



Αφού το σκότωσε καλύπτοντας το πρόσωπό του με ένα μαξιλάρι, στη συνέχεια το έριξε σε ξυλόφουρνο...

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκανε μια 17χρονη Ρουμάνα για να κρύψει από τους γονείς το γεγονός ότι είχε μόλις γεννήσει.

Όπως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς η Αλεξάντρα Ολάρου, αρχικά σκότωσε το νεογέννητο μωρό της καλύπτοντας το πρόσωπό του με ένα μαξιλάρι και στη συνέχεια το αποτέφρωσε σε ένα ξυλόφουρνο για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της ύπαρξής του.

Μια ημέρα μετά την αποτρόπαια πράξη της η Ολάρου πήγε στο σχολείο της όπου και εξομολογήθηκε στους συμμαθητές τι είχε κάνει.

«Αρχικά νομίσαμε ότι ήταν αρρωστημένο αστείο αλλά όσο μας παρουσίαζε λεπτομέρειες τόσο αντιλαμβανόμασταν ότι ήταν πραγματικότητα» δήλωσε η 17χρονη φίλη της Ιόνα Μπιμπέσκο.

«Όταν αστυνομικοί τη ρώτησαν, η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε τα πάντα και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες. Μας είπε ότι φοβόταν την αντίδραση των γονιών της αν μάθαιναν ότι ήταν έγκυος» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εισαγγελία η 17χρονη υποβάλλεται σε ψυχολογικά και ψυχιατρικά τεστ και αν βρεθει με «σώας τας φρένας» τότε θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, κατηγορία που επισείει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me