14/10/14

ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ...

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της 85χρονης η οποία βρέθηκε θαμμένη στη βεράντα του σπιτιού της κόρης της, στη Μεγάλη Μαντίνεια, στην Καλαμάτα...
Ωστόσο, παρά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, η Αστυνομία θα περιμένει και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα, η 58χρονη κόρη της ηλικιωμένης, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύεται από το μεσημέρι στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.
Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης 
Σύμφωνα με pelopsnews.gr, οι σχέσεις των δύο γυναικών, με βάση μαρτυρίες περιοίκων, ήταν άριστες  και η 60χρονη αγαπούσε πολύ τη μητέρα της. 
Μοναδικό κίνητρο φαίνεται πως ήταν η σύνταξη της μητέρας της, που ήταν και το μόνο μέσο επιβίωσης των δύο γυναικών.

Από τον Ιούλιο, η υπέργηρη, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν συχνά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η τελευταία φορά, όμως ήταν στις 10 Αυγούστου, οπότε και  οι γιατροί μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, ζήτησαν από την κόρη της να την πάρει σπίτι τους.

Ομως, από εκείνη την ημέρα, κανείς δεν ξανείδε την 80χρονη. Μαρτυρίες, αναφέρουν πως η ηλικιωμένη, ήταν σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα, την επόμενη της επιστροφής από το νοσοκομείο, η κόρη επέστρεψε στην εταιρία το οξυγόνο που είχε προμηθευτεί για τη μητέρα της. Στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι την ίδια ή το αργότερο την επομένη (10 Αυγούστου) η ηλικιωμένη έφυγε από τη ζωή.

Από τότε και μέχρι την Παρασκευή, η συμπεριφορά της 60χρονης κόρης, σε όσους την γνώριζαν, άρχισε να γίνεται περίεργη. Άρχισε να νιώθει ότι απειλείται, ότι παρακολουθείται και να λέει πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα. Παράλληλα, όμως διέδιδε πως τη μητέρα της θα την στείλει σε ίδρυμα στην Αθήνα, ώστε να την φροντίζουν.

Επειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης, χάρη στην παρατηρητικότητα των κατοίκων της περιοχής αλλά και της παράξενης συμπεριφοράς που είχε παρουσιάσει η 58χρονη, ντόπιοι ειδοποίησαν την αστυνομία, που αναγκάστηκε να παραβιάσει το σπίτι, παρουσία εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα, ξαπλωμένη και σε κώμα και άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά από προσπάθειες γιατρών, η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε και πλέον έχει συνέλθει από το κώμα.

Ωστόσο, στο σπίτι, δεν εντοπίσθηκε πουθενά η ηλικιωμένη, γεγονός που ενέτεινε τις ανησυχίες των γνωστών της, καθώς δεν είχαν πιστέψει ότι η κόρη της την είχε στείλει σε ίδρυμα. Υποψίες κίνησε το κάτω μέρος στην πίσω βεράντα του σπιτιού, το οποίο πάντοτε ήταν ανοικτό και είχε μικρή είσοδο σε αποθήκη. Πλέον όμως, όλο το κάτω μέρος της βεράντας είχε χτισθεί.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν το απόγευμα της Κυριακής να ανακαλύψουν το φρικτό μυστικό που κρυβόταν πίσω από το φρέσκο τσιμέντο. Σπάζοντάς το, διέκριναν στο κενό που υπήρχε σκουπίδια και διάφορες σακούλες. Πίσω από αυτά όμως, βρισκόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, το άψυχο σώμα της 80χρονης. Η ηλικιωμένη βρέθηκε τυλιγμένη με κλινοσκεπάσματα , τα οποία ήτα δεμένα με ταινία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me