15/10/14

ΧΑ: Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά...

Σάλος προκλήθηκε από το χθεσινό μας ρεπορτάζ σχετικά με τα πραγματικά αίτια της συντριβής που υπέστη η Εθνική Νέων. 
Αμεσο αντίκτυπο μάλιστα είχε η δημοσιογραφική μας επιτυχία στον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας των παίδων που αποφάσισε να καλέσει νέα πρόσωπα στην Εθνική παίδων, ευελπιστώντας να μην έχει την τύχη του συναδέλφου του στην Νέων...

Συγκεκριμένα ο τεχνικός, πιστός στο πνεύμα των ημερών αναμένει την μεταμόρφωση της ομάδας μας βασιζόμενος στους παρακάτω επτά πολλά υποσχόμενους αθλητές: 


Τα γεμάτα ενέργεια και εξοικειωμένα στις παιδικές κατασκευές παιδιά της οικογένειας  Περιστέρη-Τέρνα ηλικίας 16 και 14,5 ετών, τον επίδοξο διάδοχο του "φτερωτού γιατρού" Δρομέα (στα 14), το μικρό Κλιμάνη (10) ειδικευμένο σε τόσο νεαρή ηλικία στην κάθοδο ανελκυστήρων,  και τον ιδίας ηλικίας Τσούκα, ευρύτερα γνωστό και ως "παπάκι". 


Κλήσεις στάλθηκαν ακόμα στον επίσης δεκάχρονο Στασινό, που έχει αφιερώσει τον μέχρι τώρα βιο του στην παρασκευή χαλκού, και τον φέρελπι δεκάχρονο ομογενή Μπομπ, που αρέσκεται στις κατασκευές μεταξύ άλλων διαφόρων μορφών... κουμπαράδων παντός τύπου και διαφόρων χρωμάτων.



Τέλος να επισημάνουμε τη σύναψη συμφωνίας με το νέο χορηγό της Εθνικής παίδων, που αφού και σήμερα "τα κάναμε πάνω μας" δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη Μινέρβα, που εκπροσωπήθηκε από την 30χρονη υπεύθυνη της εταιρείας.


Μετά τις κινήσεις αυτές ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες (παρά την κρυφή βεβαιότητα όλων, ότι, αν ποτέ αυτές έρθουν, μόνο σύντομα δεν θα είναι)



ΥΓ. Σε περίπτωση δυσκολίας ανεύρεσης των συγκεκριμένων προσώπων, η αναζήτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω του 11 888.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me