15/10/14

ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
Αντώνη, καλό μεσημέρι. Είδες και σήμερα τι γίνεται στο Χρηματιστήριο; Το πιο σημαντικό, τα spreads, τα είδες που "σκαρφάλωσαν" σήμερα; Έχεις καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει στην αγορά; Έχεις κανέναν σοβαρό άνθρωπο της αγοράς...
δίπλα σου για να σου εξηγήσει τι συμβαίνει ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες;
Αντώνη, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ασχολείσαι μονίμως με αλλότρια. Από την Αλαμουντίν, στον Χρύσανθο και απο τον Χρύσανθο στο Νικήτα. Έτσι όμως δεν γίνεται δουλειά.
Αντώνη, όλοι προεξοφλούν ότι όχι απλά θα χάσεις με πανηγυρικό τρόπο τις εκλογές, αλλά ότι δεν θα αντέξει η κυβέρνηση και θα πέσει μέσα στο Νοέμβριο. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι έχεις στο μυαλό σου, εμείς πάντως σου επισημαίνουμε ότι όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Αντώνη, πάρε πρωτοβουλίες. Με τον Χρύσανθο που έπινε μόνος του επί χρόνια το εσπρεσάκι του στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου και τον ανεπαρκή Χαρδούβελη δεν γίνεται δουλειά.
Πάρε, έστω και τώρα, ανθρώπους δίπλα σου που ξέρουν τι σημαίνει αγορά. Ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει επιταγή, τι σημαίνει τιμολόγιο, τι σημαίνει αγωνία να μην κλείσει μια επιχείρηση.
Το πράγμα έχει ξεφύγει. Και στο τέλος θα την πληρώσουμε πάλι εμείς. Έλεος επιτέλους...
Fimotro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me