10/10/14

Τι είναι αυτό πάλι?? Δεν μας αφήνουν να χαρούμε τα σπορ οι προεδράρες μας!!



''Το βράδυ θα έλθω σπίτι σας!''

Το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αφού οι διαιτητές αναφέρουν ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τους απείλησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι διαιτητές ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο στις πολυθρόνες που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ και απείλησε τους ρέφερι.



Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς ''κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και στα περίπου έξι λεπτά που έκατσε στην πολυθρόνα που βρίσκεται στο παρκέ, σε κάποιες φάσεις απείλησε τους διαιτητές λέγοντάς τους "Θα δείτε τι θα πάθετε ρε.... που@σ%η&ες, θα έρθω σπίτι σας σήμερα το βράδυ".


Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι από την αρχή του αγώνα υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, μολονότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, που έβριζαν τους παίκτες και κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη. 

Επίσης ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ένσταση επισημαίνοντας ότι κακώς βρισκόταν στο γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθότι τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ.

Παράλληλα, στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκε και η ένταση που δημιουργήθηκε στη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me