14/10/14

Βρέθηκε νεκρός σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης ένας 46χρονος στην Αμαλιάδα

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης βρέθηκε σορός η οποία φέρεται να ανήκει στον 46χρονο που είχε εξαφανιστεί από τις... αρχές του περασμένου Μαΐου στην περιοχή του Καρδαμά Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το κτήμα της οικογένειας μέσα σε θαμνώδη περιοχή, από τον πατέρα του, ενώ σύμφωνα δίπλα του βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι από γεωργικό φυτοφάρμακο, κάτι που οδηγεί τις Αρχές σε εκτιμήσεις περί αυτοκτονίας.

Στο σημείο έφτασε το απόγευμα της Τρίτης ο Ιατροδικαστής Πατρών κ. Γκότσης που πραγματοποίησε μια πρώτη αυτοψία στο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο 46χρονος άντρας έφυγε το πρωί της Κυριακής 4 Μαΐου από το σπίτι του για να προβεί σε αγροτικές εργασίες και από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του.

Όταν πέρασαν αρκετές ώρες και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις Αρχές για την εξαφάνισή του. Έτσι κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με την συνδρομή και της 6ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 46χρονου, ερευνώντας μια μεγάλη περιοχή στην Αμαλιάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me