10/10/14

Όταν είχαν οι Συριζαίοι 3 τοις εκατό δεν διάλεγαν πάνελ. Τώρα έκανε η μύγα κώλο...

    ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ
    Τη Δευτέρα, που ήμουν στο δελτίο του EXTRA, o Στρατούλης ρωτούσε πριν την εκπομπή την παρουσιάστρια - δημοσιογράφο: ποιος θα είναι από την ΝΔ;

    Η Ιακωβίδου, απάντησε, υπάρχει πρόβλημα; Όχι, λέει ο Στρατούλης, εφόσον δεν είναι ο Άδωνις! Και απευθυνόμενους στους άλλους συνομιλητές διευκρίνησε: πήραμε απόφαση να μην είμαστε σε πάνελ με τον Άδωνι, μετά από αυτό που είπε για τις καταθέσεις.


    Βέβαια, όλοι καταλάβαμε ότι το πρόβλημά τους δεν ήταν αυτό που είπε ο Άδωνις για τις καταθέσεις, αλλά το ξεφτίλισμα που τρώνε κάθε φορά που τους πετυχαίνει, καθότι ο Άδωνις είναι διαβασμένος, ευφυής και χωρίς εμμονές με την πολιτική κορεκτίλα. 



    Το ματς Άδωνις - Συριζαίος παίζεται στάνταρ άσσος κι έχει και θέαμα. Η στάση όμως του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πώς αντιλαμβάνονται οι νεοσταλινικοί τη δημοκρατία. Τυπικά, είναι εντάξει. Σου λέει, δεν σου απαγορεύω να τον καλέσεις, αλλά αν έρθει, εγώ θα φύγω. Όμως ουσιαστικά είναι φασισμός του κερατά.

    Στην Δημοκρατία δεν διαλέγεις ούτε τον συνομιλητή σου ούτε τον αντίπαλο. Πρέπει να είσαι έτοιμος να συζητήσεις και να αντιπαρατεθείς με τον οποιονδήποτε και ο πολίτης θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

    Όταν είχαν οι Συριζαίοι 3%, δεν διάλεγαν πάνελ. Τώρα έκανε η μύγα κώλο... Φανταστείτε να έπαιρναν οι νεοσταλινικοί τίποτε 48%, όπως την παλιά κακή εποχή, τι θα έκαναν. Τα Γκουλάγκ θα έμοιαζαν Σεϋχέλλες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me