4/9/14

Σσσσσσς... Τεσσάρα η Αργεντινή στη Γερμανία (vds)

ΜΕ ΣΟΟΥ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

Σσσσσσς... Τεσσάρα η Αργεντινή στη Γερμανία (vds)
Με μόλις τέσσερις παίκτες στη βασική της ενδεκάδα από τον τελικό του Mundial η Γερμανία γνώρισε βαριά φιλική ήττα στο «Εσπρίτ Αρένα» του Ντίσελντορφ με 4-2 από τη φιναλίστ, Αργεντινή.

Οι ηττημένοι του τελικού που έπαιξαν χωρίς τον Μέσι και με τέσσερις αλλαγές εν συγκρίσει με τον τελικό, ήταν καταιγιστικοί υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή, Τάτα Μαρτίνο.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως η Αργεντινή βρέθηκε στο 50' να προηγείται με 4-0 των παγκόσμιων πρωταθλητών που ναι μεν έπαιζαν με πολλά νέα πρόσωπα, όμως δεν παύει να είναι οι κάτοχοι του τίτλου της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη.
Στο 21' ο Σέρχιο Αγουέρο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μαρτίνο μετά από ασίστ του Ντι Μαρία για να έρθει στο 40' με δεύτερη ασίστ ο νεοαποκτηθείς άσος της Γιουνάιτεντ στον Λαμέλα να γίνει το 2-0.
Στο 47' το 3-0 ξεκίνησε και πάλι από τα πόδια του Ντι Μαρία και κεφαλιά του Φερνάντεζ με τον πρώην άσο της Ρεάλ στο 50' να γράφει το 4-0. Η Αργεντινή έριξε ταχύτητα και η Γερμανία μείωσε… Στο 52' ο Σίρλε και στο 78' ο Γκέτσε διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 στο σόου εκδίκησης του Ντι Μαρία και των Αργεντινών.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκρόσκροϊτς, Χέβεντεζ, Γκίντερ, Ντουρμ, Κράμερ, Κρόοζ, Σίρλε, Ρόιζ, Ντράξλερ, Γκόμεζ.
Επαιξαν επίσης οι: Ποντόλσκι, Βάιντενφελερ, Μίλερ, Γκέτσε, Ρούντιγκερ και Ρούντι.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Φερνάντεζ, Ντεμικέλις, Ρόχο, Μαστσεράνο, Πέρεζ, Μπίλια, Ντι Ματία, Αγουέρο, Λαμέλα.
Επαιξαν επίσης οι: Αουγκούστο, Αλβάρεζ, Αντουχάρ, Καμπανιάρο, Γκαϊτάν και Γάγο.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=129826024

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me