16/9/14

Kelly Brook: Δείτε τη να πίνει φραπέ και να τρώει γλυκό στη Μύκονο

protothema.gr
Με το σύντροφό της

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Kelly Brook σχεδόν άβαφη και φορώντας ένα μίνι φόρεμα να κάνει βόλτες στα δρομάκια της Μυκόνου αλλά και να απολαμβάνει τον φραπέ και το γλυκό της-όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες- σε γνωστά στέκια
 
Στη Μύκονο βρίσκεται και φέτος η πληθωρική Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Kelly Brook, η οποία συνοδεύεται από τον αρραβωνιαστικό της David Mcintosh. Η 34χρονη Brook έχει έρθει στη χώρα μας και άλλες φορές στο παρελθόν και έχει εκφράσει τη μεγάλη αγάπη της στο νησί των Ανέμων.
 
Kelly Brook: Δείτε τη να πίνει φραπέ και να τρώει γλυκό στη ΜύκονοΟ φωτογραφικός φακός την εντόπισε σχεδόν άβαφη και φορώντας ένα μίνι φόρεμα να κάνει βόλτες στα δρομάκια του νησιού αλλά και να απολαμβάνει τον φραπέ και το γλυκό της-όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες- σε γνωστά στέκια.

Ο 27χρονος Mcintoch, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, είναι Βρετανός ηθοποιός, tv περσόνα, μοντέλο και γυμναστής. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παρέα την Πρωτοχρονιά του 2014 και από τότε είναι αχώριστο.


 

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me