9/9/14

ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ

ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ!
Ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Η πραγματική αλήθεια για τα παρατράγουδα Κικίλια πριν τη ΔΕΘ  στη Χαλκιδική, ίσως και να οφείλεται στις υποβολιμαίες «συστάσεις» που είχε πριν αναχωρήσει από το υπουργείο για τον Υποστράτηγο Αθηναγόρα Παζαρλή, αφού ο ανώτατος αξιωματικός τον Δεκέμβριο του 2012 είχε ξεσκεπάσει και τη «συναλλαγή» με εμπόρους ναρκωτικών αστυνομικού ο οποίος κατά το … ένδοξο παρελθόν υπήρξε στενότατος συνεργάτης του σημερινού ένστολου «ενοίκου» της Κατεχάκη όταν και οι δυο τους στελέχωναν τη Δίωξη Ναρκωτικών της συμπρωτεύουσας.

Μετέπειτα και επί διοίκησεως του Αθηναγόρα Παζαρλή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης   αποκαλύφθηκε πως μια ντουζίνα αστυνομικοί με κυρίαρχους, τον διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, Αγρινίου και καμία δεκαριά συνολικά συναδέλφους τους, να έχουν πάρε δώσε με εμπόρους ναρκωτικών. Ανάμεσά τους και ένστολοι εκ Θεσσαλονίκης …
Συλλήψεις που από τότε φέρεται να δυσαρέστησαν σημερινό «ένοικο» της Κατεχάκη καθώς στη διαφθορά με πηλίκιο εμπλεκόταν και το παλιό του δεξί του χέρι όταν και οι δυο επί σειρά ετών στελέχωναν την Δίωξη Ναρκωτικών της συμπρωτεύουσας.   
  • Ο «ένοικος» αυτός εκ της θέσεώς του και μόνο έχει τη δυνατότητα για να μην πούμε το υπηρεσιακό καθήκον της ενημέρωσης του υπουργού και υπό την μορφή «non paper» για πρόσωπα και πράγματα που συμβαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ. Αν όμως συνέβη αυτό που υποψιάζονται πολλοί στη Θεσσαλονίκη τότε ο «ένοικος» έκρυψε την πραγματική αλήθεια από τον Κικίλια και τον οδήγησε σε πρωτοφανή προσβολή άνευ λόγου και αιτίας!
  • Έτσι μ’ αυτές τις «κακές» συστάσεις ο κύριος Κικίλιας να οδηγήθηκε λίγες ώρες πριν τη ΔΕΘ  στη Χαλκιδική στο σημείο να αποβάλει από την κλειστή σύσκεψη στελεχών τον Αθηναγόρα Παζαρλή ζητώντας του να βγει έξω από την αίθουσα επειδή δεν φορούσε το σακάκι της στολής του, αφού ο Υποστράτηγος προτίμησε να εμφανιστεί με το κλασικό υπηρεσιακό πουκάμισο και τα διακριτικά του, όπως εξάλλου συνηθίζουν όλοι οι ένστολοι το καλοκαίρι όπως και ο Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ που επίσης μετείχε στην ίδια συγκέντρωση. 
  • Ο υπουργός που στις περισσότερες επισκέψεις του ανά την Ελλάδα έχει εμφανιστεί ακόμη και με τα … πουκάμισα έξω, πρόσβαλε μπροστά σε είκοσι υφισταμένους του τον Υποστράτηγο, που ως Ταξίαρχος και Διοικητής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  έφερε σε πέρας τις μεγαλύτερες υποθέσεις διαφθοράς και εγκληματικών οργανώσεων [βλέπε υπόθεση τοκογλυφίας με πολιτετή ΛΑ.Ο.Σ Καραμπέρη, πλείστες υποθέσεις με βαρόνους ναρκωτικών  κτλ].  
  • Η αλήθεια είναι πάντως πως ο ανώτατος αξιωματικός είχε ταράξει τα νερά του Θερμαϊκού και  όταν μετά την υπόθεση με τα καμώματα του πολιτευτή του Καρατζαφέρη, αποκάλυψε το κύκλωμα των «Λευκών Γάμων» στο οποίο είχαν εμπλοκή 173 άτομα με αρχηγικό ρόλο υποψήφια Βουλευτή της Ν.Δ στην Α’ Θεσσαλονίκης. Τον Ιανουάριο του 2013 η 52χρονη βρέθηκε στη φυλακή για πάνω από εξήντα γάμους μαϊμού και με συνεργό την περιβόητη «Μαντόνα» μια σαραντάρα Γεωργιανή, που έφερνε κοπέλες για … παντρειά από χώρες τις πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me