4/9/14

Απίστευτο και όμως αληθινό… Ένας μόνο δικυκλιστής της Τροχαίας σε όλη την Πάτρα!



Ένας μόνο δικυκλιστής της τροχαίας Πατρών, βρισκόταν χθες σε βάρδια, έχοντας στην αρμοδιότητα του την κάλυψη των αναγκών του κέντρου της Αχαϊκής Πρωτεύουσας και των Περιχώρων.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο patratora.gr, ο αστυνομικός έτρεχε και δεν προλάβαινε χθες να ανταποκριθεί στα αιτήματα πολιτών και όχι μόνο που αφορούσαν σε παράνομα παρκαρίσματα και διπλοσταθμεύσεις.

Την ήδη βεβαρημένη κατάσταση ήρθε να επιδεινώσει, το μποτιλιάρισμα που προκλήθηκε σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Πάτρας, εξαιτίας της χθεσινής νεροποντής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο τροχονόμος δεν ήξερε κυριολεκτικά τι να κάνει…. Να ασχοληθεί με την ρύθμιση της κυκλοφορίας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κέντρο ή να επιδώσει κλήσεις στα παρανόμως σταθμευμένα Ι.Χ

Χαρακτηριστικό είναι η εικόνα που μετέφερε αναγνώστης του patratora.gr, όπου οδηγός οχήματος «παράτησε» το αυτοκίνητο του σε σημείο της οδού Καραϊσκάκη, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των διερχόμενων Ι.Χ, ωστόσο δεν υπήρχε τροχονόμος να σπεύσει στο σημείο για να του βεβαιώσει κλήση….!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me