10/9/14

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΤΖΟΑΝ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...

Πλήθος κόσμου, οι περισσότεροι καλοί της φίλοι, βρέθηκαν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στην εβραϊκή συναγωγή στη Νέα Υόρκη για να πουν τον τελευταίο αντίο στην αγαπημένη κωμικό Joan Rivers, η οποία έφυγε πριν από μερικές μέρες από τη ζωή στα 81 της χρόνια. Ανάμεσα στους γνωστούς ο Donald Trump, η Kelly Osbourne, η Sara Jessica Parker, η Whoopi Goldberg και πολλοί άλλοι.

Η φοβερή και τρομερή κυρία του γέλιου και της ειρωνείας ζούσε στην κυριολεξία σαν βασίλισσα σε ένα υπέροχο σπίτι, ρετιρέ 500 περίπου τετραγωνικών στο Upper East Side της Νέας Υόρκης. Εδώ η υπερβολή είναι απλά μια λέξη. Στα χρώματα του χρυσού και του ροζ το βασιλικό αυτό σπίτι ήταν γεμάτο χρυσά αντικείμενα, βελούδινα διακοσμητικά και έπιπλα, τεράστιας αξίας. Και φυσικά πανάκριβα χαλιά, έργα τέχνης, πολυέλαιοι, τεράστιοι καθρέφτες, πανάκριβα μάρμαρα, αγάλματα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Οσο για τις ντουλάπες της Rivers, αυτές ήταν αμέτρητες και με τα καλύτερα ρούχα από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές. Τα κοσμήματα από την άλλη είναι ξεχωριστή κατηγορία. Η αξία τους δε; Ανυπολόγιστη. Highlight του όλου σπιτιού το αναγεννησιακού τύπου τεράστιο δωμάτιό της, με λεοπάρ λεπτομέρειες, με το υπερπολυτελές μπάνιο μέσα.



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Rivers είχε προσπαθήσει πολλές φορές να πουλήσει το σπίτι αυτό. Η τελευταία της μάλιστα προσπάθεια ήταν το 2012 όπου ζητούσε 29,5 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι αυτό σήμερα κοστίζει πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια.






























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me