15/9/14

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για τη Γ’ Εθνική – Διασωληνωμένος στην εντατική ένας οπαδός - Θεωρείται κλινικά νεκρός


Πεδίο μάχης οι κερκίδες του γηπέδου του Ηροδότου- Οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν «ντου» στο σημείο που κάθονταν οι οπαδοί του Εθνικού- 47χρονος φίλαθλος των Πειραιωτών χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Βενιζόλειο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι κλινικά νεκρός - Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα διακομιστεί άμεσα για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή - Συνελήφθη ένας 27χρονος

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για τη Γ’ Εθνική – Διασωληνωμένος στην εντατική ένας οπαδός - Θεωρείται κλινικά νεκρός

newsit.gr

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως ένας άνθρωπος 47 ετών που πήγε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του Βενιζέλειου και θεωρείται κλινικά νεκρός.

Πως ένας άνθρωπος που επέλεξε να περάσει το μεσημέρι της Κυριακής του στο γήπεδο, έφυγε από εκεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απλά και μόνο γιατί κάποιοι αποφάσισαν πως είχαν όρεξη να παίξουν ξύλο.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι η απατηλή λάμψη των πανηγυρισμών της πρόκρισης της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ ούτε το σεντόνι του Champions League: είναι η μιζέρια, η βία, η αναρχία και η ανικανότητα των υπευθύνων να βάλουν τέλος σε αυτό τον φαύλο κύκλο.

Δυστυχώς, οι τελευταίες πληροφορίες από το "Βενιζέλειο" αναφέρουν ότι ο 47χρονος άνδρας που χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι θεωρείται κλινικά νεκρός.


Θα διακομιστεί στην Αθήνα ο οπαδός του Εθνικού

Στο μεταξύ, δελτίο τύπου εξέδωσε το «Βενιζέλειο» νοσοκομείο επιβεβαιώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής του 47χρονου, ενημερώνοντας πως θα διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνα ώστε να συνεχιστεί η θεραπεία του.

"Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. “Βενιζέλειο”, άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή".
ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Όλα έγιναν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, έδρα του Ηροδότου. Σε παιχνίδι που λίγοι θα έδιναν σημασία. Κι όμως, οι ανεγκέφαλοι ζουν ανάμεσά μας. Υπάρχουν παντού και είναι ικανοί για το χειρότερο.

ΦΩΤΟ cretapost.gr
ΦΩΤΟ cretapost.gr

Οι δυο τραυματίες ήταν ανάμεσα στους οπαδούς του Εθνικού. Που να φανταστούν όμως ότι στο 75ο λεπτό και με το παιχνίδι στο 0-0, οι οπαδοί των γηπεδούχων θα έκαναν... ντου στην εξέδρα που φιλοξενούνταν εκείνοι του Εθνικού και το ξύλο θα είχε τραγικές συνέπειες.

Ο ένας από τους τραυματίες, 47 ετών, δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και υπέστη σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Όσον αφορά στον δεύτερο τραυματία, είναι κι εκείνος σοβαρά αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ήδη, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 27χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε για συμμετοχή στα επεισόδια.

Το παιχνίδι διακόπηκε για 20 λεπτά, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε την συνέχεια του, παρά τις αντιρρήσεις των ανθρώπων του Εθνικού. Στο φινάλε του αγώνα, ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με γκολ του Καϊμακαμούδη (97')

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me