7/9/14

Νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα

Το Ποντίκι Web

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση «Κωσταλέξι», που αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Καλλιθέα και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, μέσω της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».
 
Μια 36χρονη γυναίκα κατάκοιτη λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ορφανή από το 2006 όταν πέθανε η μητέρα της, ζούσε κάτω από τραγικές συνθήκες και έναν πραγματικό εφιάλτη, για περίπου οκτώ χρόνια. Όπως καταγγέλλει η ίδια, μια 77χρονη ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, η οποία υποτίθεται ότι είχε αναλάβει τη φροντίδα της και ένας συγγενής της, την κρατούσαν κυριολεκτικά φυλακισμένη, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της που βλέπει στον φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Δημοσθένους 243Β, με ελάχιστη τροφή, ενώ φέρονται ότι τη βασάνιζαν και έπαιρναν την σύνταξη της, ύψους 1.200 ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γείτονες ειδοποιησαν την Υγειονομική Υπηρεσία, η οποία με την σειρά της ζήτησε συνδρομή απο το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και έκαναν έφοδο στο σπίτι, στις 8 Ιουλίου.

Στο διαμέρισμα, στο μπαλκόνι του φωταγωγού βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση, με το ένα πόδι σπασμένο και δεμένο με σανιδένιο πρόχειρο νάρθηκα. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me