6/9/14

Στο Aστυνομικό Τμήμα ο Ηλίας Ψινάκης: Ποιοι τρέμουν τις αποκαλύψεις του νέου δημάρχου Μαραθώνα?

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014


Με το καλημέρα άρχισαν τα δύσκολα για το νέο δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ο οποίος πέρασε σχεδόν όλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης...

Ο κ. Ψινάκης, κατέθεσε στους αστυνομικούς για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο δήμο του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοτικός υπάλληλος επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε να τον συναντήσει γιατί είχε κάτι πολύ σημαντικό να του αποκαλύψει.

Ο κ. Ψινάκης δεν πίστευε στα όσα άκουγε:

-μόλις μία ημέρα πριν αναλάβει και επισήμως απομακρύνθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το οικονομικό τμήμα του δήμου Μαραθώνα.
Με την εύλογη απορία που προκύπτει από αυτή την ύποπτη κίνηση, δηλαδή ποιοι οι σκοποί της αφαίρεσης των σκληρών δίσκων και τι ήθελαν να κρύψουν οι προηγούμενοι διοικούντες τον δήμο, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε από τον δημοτικό υπάλληλο που του έκανε αυτές τις αποκαλύψεις να πάει μαζί του στην αστυνομία και να καταθέσει όλα όσα του αποκάλυψε.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Ψινάκης μαζί με τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Μάκρης.

Σύμφωνα με το protothema, οι δύο άντρες κατέθεσαν στις αρχές όσα γνώριζαν, ενώ -όπως είναι φυσικό- η κατάθεση του δημοτικού υπάλληλου διήρκεσε πολύ περισσότερο.

Εάν τα όσα ισχυρίζεται ο δημοτικός υπάλληλος αληθεύουν, τότε αναμένεται να πολλοί θα μπλέξουν και οι εξελίξεις θα γίνουν απρόβλεπτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me