15/9/14

Κολεξιόν Καμίνης: παγκάκια κατά αστέγων 2014-15



Αυτά είναι τα νέα παγκάκια του Γιώργου Καμίνη, με τα οποία κατακλύστηκαν όλες οι πλατείες και πάρκα της Αθήνας.

Είναι η κολεξιόν «Συλλογή Παγκάκια Καμίνης 2014-15», για να μη χωράνε να κοιμούνται οι άστεγοι που χαλάνε την αισθητική της πανέμορφης Αθήνας.

Το ντιζάιν είναι καταπληκτικό. Δύο σίδερα μασίφ έχουν τοποθετηθεί σχεδόν στη μέση στο παγκάκι και εμποδίζουν αποτελεσματικά να ξαπλώσει κάποιος.

Και να καθίσει μόνο, όχι να κοιμηθεί, εμποδίζεται κάποιος. Αν π.χ. κουράστηκε ο Πάγκαλος και θέλει να ξαποστάσει σε ένα από τα νέα παγκάκια Καμίνη, δεν χωράει με τίποτα.

Νέα παράπλευρα διόδια στον Μπράλο και την Τραγάνα. Παλιά οι πολιτικοί εγκαινίαζαν δρόμους. Τώρα διόδια.

Είμαστε φοβεροί οι Ελληνες. Μόλις ο Βορίδης απαγόρευσε τα τεστ ΠΑΠ, κυκλοφόρησε τηλεμάρκετινγκ και κατακλύστηκαν οι τηλεοράσεις από διαφημίσεις για «Το έξυπνο τεστ ΠΑΠ».


Σε 70 δόσεις τα «κόκκινα δάνεια» για την αγορά iPhone.

Αν γίνει τώρα γκάλοπ για αρχηγό της Ν.Δ. τα αποτελέσματα είναι:

1. Καραμανλής 2%

2. Καραμανλή 98%.

3. Σαμαράς 0%

Το «μαλλί» για την κολεξιόν με τα παγκάκια Καμίνη είναι 310.000 ευρώ. Μικρό ποσό αν αναλογιστεί κανείς τη χρησιμότητά τους.

Το ποσό σε άλλους φαίνεται από αρκετά μεγάλο έως εξωφρενικό. Δεν είναι καθόλου όμως έτσι, αφού στα παγκάκια τον χειμώνα θα φορεθούν ρούχα, όπως είχε γίνει πέρυσι στο Σύνταγμα, και θα έχουμε ένα καταπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Θα φορεθούν στα παγκάκια πουλόβερ, παντελόνια, πουκάμισα, κάλτσες και θα αναπτυχθεί και τον χειμώνα ο τουρισμός στην Αθήνα. Γιατί, ποιος τουρίστας δεν θα έρθει για να δει αυτό το καταπληκτικό αισθητικά και πρακτικό για τον εξοβελισμό των αστέγων θέαμα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me