10/8/14

Video: Πρωταθλητής του NASCAR σκότωσε 20χρονο συναθλητή του

Ανατριχιαστικό Video

Video: Πρωταθλητής του NASCAR σκότωσε 20χρονο συναθλητή του

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα αυτοκινήτων - Το θύμα περπατούσε στην πίστα, την ώρα που ο Τόνι Στιούαρτ τον παρέσυρε με το όχημά του

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων στη Νέα Υόρκη, όταν ένας πρωταθλητής του NASCAR παρέσυρε και σκότωσε έναν 20χρονο οδηγό.
Σύμφωνα με το Associated Press ο τρεις φορές πρωταθλητής NASCAR Τόνι Στιούαρτ, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον Κέβιν Γουάρντ, ο οποίος προηγουμένως είχε βγει εκτός πορείας.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραφε σε  βίντεο το περιστατικό και ανάρτησε στο Διαδίκτυο τα πλάνα που αποκαλύπτουν πως το όχημα του 20χρονου προσέκρουσε στην περίφραξη της πίστας με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας. 


Ο Γουάρντ στη συνέχεια εξήλθε του οχήματος και περπατώντας έφτασε στη μέση της πίστας όπου κατευθυνόταν προς το όχημα του Στιούαρτ, το οποίο βρισκόταν εν πορεία. Ωστόσο, ο πρωταθλητής δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον νεαρό, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.



Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του 20χρονου, ο δικηγόρος του Στιούαρτ δήλωσε πως ο 42χρονος πρωταθλητής εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό περιστατικό.

Ομως ο Τόνι Στιούαρντ είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού...


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me