9/8/14

TCMG Asset Management: Αγοράστε DAX στα χαμηλά - Έρχεται ράλι 50% σε ορίζοντα 12 μηνών

Τα χαμηλά επίπεδα του γερμανικού δείκτη αποτελούν ιδανική επενδυτική ευκαιρία για τους traders 
 
Να αγοράσουν DAX στα τρέχονται χαμηλά επίπεδα προτρέπει τους επενδυτές ο Beat Wittmann, διευθύνων σύμβουλος (CEO) της TCMG Asset Management, καθώς προβλέπει ότι ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης της Φρανκφούρτης, θα ενισχυθεί κατά 50% σε ορίζοντα 12 μηνών!
 

Στις 6 Αυγούστου του 2014, ο DAX υποχώρησε στα χαμηλά των 9.030 μονάδων, ενώ έχει εισέλθει επισήμως σε φάση διόρθωσης. Την Πέμπτη 7 Αυγούστου, ο DAX υποχώρησε -1% στις 9.039 μονάδες. 

Όπως δηλώνει ο Wittmann στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, τα επίπεδα αυτά αποτελούν ιδανική επενδυτική ευκαιρία για τους traders. 

«Πιστεύω ειλικρινά ότι εάν αγοράσετε τον DAX σε αυτά τα χαμηλά, και μετά τον πουλήσετε στα υψηλά του επόμενου έτους, η διαφορά θα είναι 50%», αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Και προτρέπει τους επενδυτές να αγοράσουν DAX μέσα στους επόμενους ένα με δύο μήνες και να περιμένουν, καθώς η Γερμανία έχει μεγάλη έκθεση στην παγκόσμια οικονομία, για την οποία δηλώνει αισιόδοξος, ενώ δεν πτοείται καθόλου από τα απογοητευτικά στοιχεία για τις βιομηχανικές παραγγελίες, οι οποίες υποχώρησαν 3,2% τον Ιούνιο, στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Σεπτέμβριο του 2011, λόγω της κόντρας με τη Ρωσία.


www.bankingnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me