12/8/14

Nτόριεν (... Αφελάι) v Mάρτα (... Ρομπέρτο)!


Πέρυσι η σύζυγος του Ρομπέρτο έπαιζε μόνη της στις προτιμήσεις των φωτορεπόρτερς, αλλά φέτος θα υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στη Μάρτα και την Ντόριεν Ρόουζ, τη γυναίκα του Αφελάι.

Πέρα από το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιμπραΐμ Αφελάι, η χώρα μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί και την σέξι σύντροφό του, Ντόριεν Ρόουζ: την... Αντζελίνα Τζολί της Ολλανδίας!






Η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό ώστε ο Ιμπραΐμ Αφελάι να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους "μπλαουγκράνα" δεν συνιστά μόνο καλή είδηση για τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων" αλλά και για τα κουτσομπολίστικα ελληνικά μέσα.

Και αυτό γιατί ο 28χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος δεν θα μετακομίσει μόνος του στη χώρα μας αλλά θα συνοδεύεται και την "εκρηκτική" σύντροφό του, Ντόριεν Ρόουζ, η οποία αποτελεί διάσημο μοντέλο στην Ολλανδία και έχει ποζάρει αρκετές φορές για χάρη του διάσημου ανδρικού περιοδικού "Playboy".


 
Η 31άχρονη, που έχει Ολλανδό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, δεν περιορίζεται μόνο σε σέξι φωτογραφήσεις με την ιδιότητα του μοντέλου, αλλά έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε κινηματογραφικές ταινίες και μουσικές παραγωγές, ενώ στο Μουντιάλ του 2010 που είχε πάρει μέρος με τους "οράνιε" ο Αφελάι, εκείνη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των WAGS  δίπλα στις Σάρα Καρμπονέρο και Σιλβί Φαν ντερ Φάαρτ.

Όσο για το τί είναι αυτό που κάνει την Ντόριεν Ρόουζ να θεωρείται τόσο μεγάλη σταρ στην πατρίδα της; Το γεγονός ότι την αποκαλούν όλοι... Αντζελίνα Τζολί της Ολλανδίας, ενώ η σύγκρισή της με τη Σάρον Στόουν την οδήγησε να γυρίσει σποτ όπου μιμείται την Αμερικανίδα ηθοποιό στην πιο χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας "Βασικό Ένστικτο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me