12/8/14

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ από την Επικαιρότητα...




ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν και Σίσι συζήτησαν για μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Ρωσία θα αυξήσει τις εξαγωγές σίτου στην Αίγυπτο και τις εισαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων από τη χώρα αυτή, δήλωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι σήμερα, καθώς η Μόσχα και το Κάιρο εξετάζουν την προοπτική μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου.
ΚΟΣΜΟΣ ΟΗΕ

ΟΗΕ: Δράση τώρα, προκειμένου να σταματήσει μία "γενοκτονία" εναντίον των Γεζίντι

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ειδικοί του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα απηύθυναν έκκληση σήμερα σε ένα μήνυμά τους προς τη διεθνή κοινότητα προκειμένου να αναλάβει επείγουσα δράση για να εμποδίσει «μια ενδεχόμενη γενοκτονία» εναντίον της κοινότητας των Γεζίντι του Ιράκ από τους τζιχαντιστές.
ΕΛΛΑΔΑ Αυτοκίνητο

Απαλλάσσονται από το τέλος αδείας τα αυτοκίνητα στα οποία τοποθετείται φυσικό αέριο ή υγραέριο

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Υπεγράφη από τον υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλο απόφαση με την οποία απαλλάσσονται από την καταβολή τέλους αδείας τα αυτοκίνητα στα οποία τοποθετείται φυσικό αέριο ή υγραέριο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Αγρότες

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου η πρώτη δόση της εξισωτικής αποζημίωσης σε αγρότες

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί σε γεωργούς και κτηνοτρόφους το ποσό των 12,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου έτσι να καλυφθεί το σύνολο της πρώτης δόσης της εξισωτικής αποζημίωσης του 2013, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
ΕΛΛΑΔΑ

Έως αύριο τα στοιχεία για την αποτίμηση της ζημιάς στο ροδάκινο

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Έως αύριο αναμένεται να έχουν δοθεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα αναλυτικά στοιχεία για το σύνολο της αναμενόμενης παραγωγής ροδάκινων και νεκταρινιών, την ηρτημένη/ασυγκόμιστη παραγωγή, την παραγωγή που βρίσκεται σε ψυγεία και τις ποσότητες από επιστροφές.
ΕΛΛΑΔΑ

Σαμαράς: «Εξαιρετικά σημαντικό εύρημα» στην Αρχαία Αμφίπολη

«Εξαιρετικά σημαντικά» χαρακτήρισε ο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τα αρχαιολογικά ευρήματα στον Τύμβο Κάστα της Αρχαίας Αμφίπολης, την οποία επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γεωργία, και τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, πρόκειται για ένα μοναδικό ταφικό μνημείο, το οποίο χρονολογείται μεταξύ του 325 και του 300 π.Χ.

http://www.kathimerini.gr/epikairothta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me