18/8/14

Χ.Α.: H Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ή έπεφτε δούλεμα...




!ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που οι αναλυτές της Axia Ventures ανέβασαν την τιμή στόχο στα 2,1000 ευρώ... και οι της Pantelakis στα 2,0800 ευρώ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχουν πέσει τόσο πολύ έξω στις εκτιμήσεις τους... 

!ΕΥΡΩΒ: Με τιμή στόχο τα 0,60 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση "ΑΓΟΡΑ" είχε ξεκινήσει πριν μερικές εβδομάδες την κάλυψη για την μετοχή η Deutsche Bank. Αλλά αν το πίστευαν,τότε δεν θα βρισκόταν η τιμή της στο 0,3000 και 0,3100.

!ΓΕΚΤΕΡΝΑ + ΤΕΝΕΡΓ: Ισχυρό περιθώριο ανόδου για τις μετοχές των ΓΕΚ Τέρνα και ΤΕΝΕΡΓ εκτιμά η Axia Ventures η οποία έχει ξεκινήσει την κάλυψη των 2 μετοχών με στόχο τα 7,00 ευρώ για την πρώτη (τώβρα στα 3,25ευρώ) και στα 6,00 ευρώ για την δεύτερη (τώρα στα 3,4200 ευρώ). 

Ειδικότερα για τον τίτλο της ΓΕΚ Τέρνα, ο οίκος δίνει σύσταση "ΑΓΟΡΑ" καθώς εκτιμά ότι το περιθώριο ανόδου του τίτλου είναι ιδιαίτερα υψηλά. Όπως είχε  αναφέρει, πρόκειται για μια από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις στο ΧΑ καθώς οι πρόσφατες εξελίξεις οδηγούν σε ισχυρές ταμειακές ροές στους τομείς κατασκευών και ανανεώσιμης ενέργειας του ομίλου. 



!ΓΕΚΤΕΡΝΑ+ΤΕΝΕΡΓ: Βασικός καταλύτης είναι η επανεκκίνηση των έργων για τους οδικούς άξονες καθώς αφορούν ανεκτέλεστο ύψους 1,6 δισ. για τον όμιλο σε βάθος τετραετίας. Η Axia προβλέπει εκτίναξη εσόδων φέτος στα 969 εκατ. ευρώ, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 41,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά στον τίτλο της Τέρνα Ενεργειακής, η Axia βλέπει περιθώρια ανόδου 44%, εξ ου και η σύσταση "ΑΓΟΡΑ". 

ΟΤΑΝ είχε συνταχθεί η έκθεση οι τιμές τους ήσαν αρκετά υψηλότερα, επομένως στα τρέχοντα είναι ακόμη καλύτερα για όσους πιστεύουν στο ''Δίδυμο''... Το οποίο έχει προσφέρει πολύ υψηλές αποδόσεις και είθε να τις επαναλάβει...

!ΤΡΑΠΕΖΕΣ/ JP MORGAN: Η πρόσφατη αδυναμία που εμφάνισαν οι ελληνικές τράπεζες προσφέρει άλλο ένα σημείο εισόδου, σύμφωνα με την JP Morgan, η οποία τονίζει πως προτιμά την ΕΤΕ για την οποία αυξάνει την τιμή-στόχο στα 3,59 ευρώ ανά μετοχή από τα 2,85 ευρώ προηγουμένως.

Ο διεθνής οίκος αυξάνει την τιμή-στόχο επίσης για την ΑΛΦΑ σε 1,01 ευρώ από 0,95 ευρώ προηγουμένως και για την ΠΕΙΡ στα 2,45 ευρώ από 2,29 ευρώ προηγουμένως. Και για τις τρεις τράπεζες δίνει σύσταση "overweight". Δεν μπορεί να πέφτουν τόσο πολύ έξω...


 
!ΤΡΑΠΕΖΕΣ/AXIA Ventures: Οι πρόσφατες ανακεφαλαιοποιήσεις των, η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές και η βελτίωση των προοπτικών της οικονομίας ενισχύουν την θετική εκτίμηση για τον ελληνικό τραπεζικό τομέα, είχε αναφέρει πρόσφατα σε έκθεση της η Axia Ventures.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την σύσταση «ΑΓΟΡΑ» για τις μετοχές των AΛΦΑ και Πειραιώς, αναβαθμίζοντας τις τιμές-στόχους σε 0,95 και 2,10 από 0,65 και 1,50 αντίστοιχα. Επίσης αναβαθμίζει την σύσταση της μετοχής της ΕΤΕ σε «Αγορά» από «ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ» και υποβαθμίζει την τιμή-στόχο στα 3,25 από 3,70.

Η Axia Ventures έχει ξεκινήσει και την κάλυψη της μετοχής της Eurobank, με τιμή-στόχο 0,50 και σύσταση «buy». Όπως σημειώνει, η Eurobank προσέλκυσε πάνω από 7 δισ. από μεγάλους θεσμικούς επενδυτές στην αμκ και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την ανάκαμψη.

1 σχόλιο:

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me