12/8/14

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΕΟΣ CEO ΣΤΗΝ CAPITAL ΤΟΥ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 

Τον διορισμό του Πέτρου Χριστοδούλου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της εισηγμένης στο NASDAQ Capital Product Partners L.P., ανακοίνωσε η εταιρεία. Όπως επισημαίνεται σχετικά, ο διορισμός του τίθεται σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014.

Ο κ. Χριστοδούλου θα διαδεχθεί τον κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, ο οποίος υπηρέτησε στην εν λόγω θέση από την ίδρυση της εταιρίας Capital Product Partners L.P το 2007, ενώ διετέλεσε Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Capital Maritime & Trading Corp. ("Capital Maritime"), προκατόχου της Partners από το 2004.

Ο κ. Λαζαρίδης υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάρτιο του 2007 και - όπως έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους - θα παραμείνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο διορισμός του κυρίου Χριστοδούλου εγκρίθηκε ομόφωνα από την Partnership΄s.


Ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να ενταχθώ στη Capital Products Partners LP, μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ναυτιλία MLP. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω γνωρίσει και συνεργαστεί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικά στελέχη της CPLP και τώρα ανυπομονώ να εργαστώ μαζί τους για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του μέλλοντος», δήλωσε ο κ Χριστοδούλου.

Με τη σειρά του ο κ. Μαρινάκης είπε «Η Partnership έχει καλές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της κρίσης χάρη στη κάλυψη της διανομής της, τη διαφοροποίηση των στοιχείων του ενεργητικού της και τη βελτίωση του ισολογισμού της.

Για τον σκοπό αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λαζαρίδη για το έργο του και τη συμβολή του κατά τα τελευταία 10 χρόνια και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στις μελλοντικές επιδιώξεις του. Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο Πέτρος θα οδηγήσει την εταιρία στην επόμενη φάση της ανάπτυξης μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της και εμείς μαζί θα εργαστούμε για να βελτιώσουμε τις μελλοντικές διανομές προς τους μετόχους  μας".

Σημειώνεται ότι ο κ. Χριστοδούλου έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me