31/8/14

«Αέρας» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ!




H Λίβερπουλ δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Τότεναμ και έφυγε νικήτρια με 3-0 από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», για την 3η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

H
Τότεναμ, προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League, για ακόμα μια φορά… κατέρρευσε σε μεγάλο ματς και γνώρισε την πρώτη της ήττα στην έδρα της για το πρωτάθλημα μετά από τον Μάρτιο όταν και είχε ηττηθεί από την Άρσεναλ.
Τα «σπιρούνια» έδειξαν πολλές αδυναμίες ιδιαίτερα στον δημιουργικό τομέα, ενώ η Λίβερπουλ έδειξε ότι… αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα από την Σίτι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄ με τον Στέρλινγκ και ο ίδιος είχε την ευκαιρία για να κάνει το 2-0 στο 12΄. Οι «κόκκινοι» απείλησαν ξανά με τον Μπαλοτέλι να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά στο 14΄.
Ο Ιταλός επιθετικός έκανε ντεμπούτο με την Λίβερπουλ στην βασική ενδεκάδα και αν και δεν κατάφερε να σκοράρει τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά με τον παίκτη να συμμετέχει σε φάσεις.
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου τα «σπιρούνια» είχαν την καλύτερη τους στιγμή με τον Μινιολέ να αποκρούει το σουτ του Σανλί στο 42΄.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ντάιερ τράβηξε χωρίς λόγο τον Άλεν μέσα στην περιοχή των «σπιρουνιών», ο οποίος έπεσε.
Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι και ο Στίβεν Τζέραρντ από τα… 11 βήματα διαμόρφωσε το 2-0.
Στο 60΄ χωρίς η Τότεναμ να μπορεί να απειλήσει και με την Λίβερπουλ να είναι πιο δραστήρια ο Αλμπέρτο Μορένο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με τον Ισπανό αμυντικό να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα της Λίβερπουλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me