12/8/14

Σέλτικ: Πιθανή η παραμονή Σαμαρά


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της Σκωτίας, ο Γιώργος Σαμαράς σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει τελικά στη Σέλτικ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας, 171 συμμετοχές και 53 γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ, ο Γιώργος Σαμαράς είχε αποφασίσει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει από την ομάδα της Γλασκώβης. 

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός εξέτασε αρκετές από τις προτάσεις που είχε στα χέρια του όλο αυτό το διάστημα, κυρίως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ωστόσο καμία από αυτές δεν φάνηκε να τον ικανοποιεί πλήρως και έτσι, όπως αναφέρουν στη Σκωτία, δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά στη Σέλτικ!

Ο Σαμαράς, όπως προέκυπτε όλο αυτό το διάστημα από το περιβάλλον του, αναζητούσε ομάδα είτε στην Αγγλία είτε στην Ισπανία, όμως, οι προτάσεις που είχε δεν ήταν ικανοποιητικές. 


Η τελευταία πρόταση που απέρριψε ήταν από τη γαλλική Λιόν και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Σκωτσέζοι, αυτό έγινε διότι ήδη έχει αρχίσει να ωριμάζει στο μυαλό του η σκέψη της παραμονής στη Σέλτικ! 

Εξάλλου, στη Γλασκώβη ο «Sam» είναι… ίνδαλμα και λατρεύεται από τους οπαδούς, οπότε δεν θέλει και πολύ να πάρει την απόφαση για νέο συμβόλαιο με τη Σέλτικ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me