21/8/14

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Είχε βιντεοσκοπήσει μέχρι και τον ξυλοδαρμό μου» ξεσπάει ο πατροκτόνος

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014


Έκλεισε ο πρώτος κύκλος απολογιών σχετικά με τη δολοφονία του 39χρονου από τον πατέρα του στο Άστρος Κυνουρίας...

Οι γονείς του δολοφονημένου νέου παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Ναυπλίου ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο απολογιών.

 Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, η μητέρα δεν δέχεται την παραμικρή ανάμειξη στο φονικό και ο συνήγορός της Α. Κούγιας θεωρεί ψευδή κατηγορία ότι καθάρισε την αυλή μετά το έγκλημα. Ο σύζυγός της, για ακόμη μια φορά αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη δολοφονία του γιού του.

Ο πατέρας δηλώνει εξωθημένος από τη συμπεριφορά του γιου του ο οποίος τον κακοποιούσε, του ζητούσε χρήματα, ενώ η αγριότητά του είχε φτάσει σε τέτοιο ακραίο σημείο που δεν δίστασε να καταγράψει με βίντεο τον ξυλοδαρμό του πατέρα του το Πάσχα.

Η υπεράσπιση των γονιών του 39χρονου έχει ανατεθεί στον Αλ. ο οποίος κατήγγειλε στα μέσα ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας ότι η αρραβωνιαστικά του 39χρονου έκανε άγρια λεκτική επίθεση στους γονείς του δολοφονηθέντος ενώ και ο ίδιος έπεσε θύμα της φραστικής της οργής.

Η δήλωση του Αλ. Κούγια

«Επειδή από την Ασφάλεια Ναυπλίου κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Ναυπλίου όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.

Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης.

Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι».

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me