2/8/14

ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!...

ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!...

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 


Οι μεν κατηγορούνται για την μέχρι αναισθησίας κατανάλωση αλκοόλ και όλα τα παρεπόμενά του, με συνηθέστερο τους καβγάδες που συνήθως καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. 

Οι δε προτιμούν να τα βάζουν με την αστυνομία της μόδας ενώ η διάσημη πλέον πειθαρχία τους τους ακολουθεί και στις ολιγοήμερες διακοπές τους. Η βρετανική Daily Mail σήκωσε το γάντι και απάντησε με βρετανικό φλέγμα.

Αγγλοι και Γερμανοί πλακώνονται για το ποιος έχει τους «χειρότερους» τουρίστες
Η «κόντρα» ξεκίνησε όταν η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ένα άρθρο-κόλαφο για τις συνήθειες των Βρετανών τουριστών. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ τους περιέγραψε ως μονίμως μεθυσμένους, καβγατζήδες, αχαλίνωτους σεξουαλικά και βρομιάρηδες, συνοδεύοντας το κείμενο από φωτογραφίες - ντοκουμέντα, πολλές από τις οποίες θα μπορούσαν άνετα να έχουν τραβηχτεί από κάποιο ελληνικό νησί.

Τον γερμανικό καγχασμό δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο η βρετανική Daily Mail η οποία, αν και παραδέχεται ότι πολλές από τις κατηγορίες που αποδίδονται στους βρετανούς τουρίστες ισχύουν σε μεγάλο βαθμό η εφημερίδα υπογραμμίζει με νόημα: 

«Σόρι αλλά και οι Γερμανοί τα έχουν τα ελαττώματά τους», κάνοντας λόγο για την εμμονή των Γερμανών τουριστών με τις ξαπλώστρες: «Έχει γίνει κλισέ ότι οι Γερμανοί σηκώνονται αξημέρωτα προκειμένου να πιάσουν την καλύτερη ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα. Είναι κλισέ, ναι, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι αλήθεια».

Η βρετανική αντεπίθεση συνεχίζεται με επίκεντρο τα βραστά αβγά των πρωινών μπουφέ των εστιατορίων τα οποία εξαφανίζονται εν ριπή... Γερμανού, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη γερμανική λατρεία για τις λευκές αθλητικές κάλτσες, τις οποίες οι πειθήνιοι Γερμανοί δεν αποχωρίζονται ποτέ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me