11/8/14

Διαβάστε την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ομίχλη θα επικρατεί το πρωί...



Μετά τη διάλυση της πρωινής τοπικής αραιής ομίχλης ή και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά.


Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. 

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή αύξηση την Τρίτη, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me