Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 5χρονου αγοριού από τη Βρετανία το οποίο είχε απαχθεί από το νοσοκομείο του Σαουθάμπτον όπου νοσηλευόταν από τους ίδιους τους γονείς του!

Ο μικρός που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο  βρέθηκε στην Ισπανία και οι γονείς του συνελήφθησαν. «Ο Άσια Κινγκ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο 3 χιλιόμετρα από το Βελέζ Μάλαγα (στη νότια Ισπανία) και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του συνελήφθησαν», αναφερόταν σε ανάρτηση της ισπανικής αστυνομίας στο Twitter τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το παιδάκι έπρεπε να βρεθεί άμεσα καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί χωρίς αναπηρική καρέκλα και δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει.

Η ζωή του Άσια εξαρτάται από ένα ρινογαστρικό σωληνάκι που του επιτρέπει να φάει, αλλά υπήρχαν φόβοι ότι η μπαταρία αυτής της ιατρικής συσκευής θα μπορούσε να εξαντληθεί και το παιδί να κινδυνεύσει άμεσα.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που ο πατέρας του και η μητέρα του τον άρπαξαν από το νοσοκομείο, ένας οικογενειακός φίλος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 51χρονος Μπρέτ Κίνγκ και η 45χρονη Ναγκεμέχ Κινγκ, οι οποίοι είναι και οι δύο Μάρτυρες του Ιεχωβά, είχαν ενεργήσει από «απελπισία».