5/8/14

33 EYΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΑΓΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ''ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ''...

Ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών μαζί με ένα φίλο τους κάθισαν σε γωνιακό καφέ, κοντά στην Φοντάνα ντι Τρέβι,...
στη Ρώμη και παρήγγειλαν τρία παγωτά και ένα μπουκάλι νερό. Οι Αμερικανοί, James και Marian Luciani, έμειναν άναυδοι όταν ήρθε ο λογαριασμός και είδαν ότι το σύνολο ήταν 33 ευρώ, δηλαδή 10 ευρώ για  κάθε παγωτό και 3 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό!



Το ζευγάρι πλήρωσε τον λογαριασμό χωρίς να διαμαρτυρηθεί, αλλά την επομένη επέστρεψε στο κατάστημα με τη συνοδεία της αστυνομίας. Ο διευθυντής του καφέ υπερασπίστηκε τις τιμές του μαγαζιού και έδειξε ότι αυτές αναγράφονται στον τιμοκατάλογο, ενώ κατηγόρησε τους τουρίστες και ισχυρίστηκε ότι δημιούργησαν «παρεξήγηση».

Το ίδιο καφέ πάντως έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές στο Trip Advisor και δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που το έχουν επισκεφτεί και συμβουλεύουν τους υποψήφιους επισκέπτες της «Αιώνιας Πόλης» να μη πατήσουν το πόδι τους στο συγκεκριμένο μαγαζί.



Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που στη Ρώμη συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πέρυσι, ο δήμαρχος της πόλης ζήτησε συγγνώμη από τέσσερις Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι χρεώθηκαν 12 ευρώ για κάθε παγωτό χωνάκι που έφαγαν σε κεντρικό σημείο της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me