15/8/14

Μετά την Κροατία και τη Σαρδηνία, η οικογένεια Γκέϊτς, έβαλε πλώρη για την Ελλάδα

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

Στην Ιεράπετρα ο γιος του Μπιλ Γκέιτς: Τι επέλεξε να επισκεφθεί στις διακοπές του στην Κρητή; [photo]


O πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο ιδρυτής της Microsoft απολαμβάνει τις χλιδάτες διακοπές του στη Μεσόγειο από τις αρχές Αυγούστου, παρέα με την οικογένεια του μέσα σε ενοικιασμένο υπερπολυτελές γιότ αξίας 330 εκατομμυρίων δολαρίων...Μετά την Κροατία και τη Σαρδηνία, η οικογένεια Γκέϊτς, έβαλε πλώρη για την Ελλάδα όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 15χρονος γιός του Μπίλλ Γκέιτς, ο Ρόρυ, με ένα φίλο του και την γυναίκα που τους φροντίζει συνοδεία ανδρών της προσωπικής τους ασφάλειας , έμεναν σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Νομού Λασιθίου τις τελευταίες μέρες, και αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου προς άγνωστη κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας.

Την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Αυγούστου, ο νεαρός Ρόρυ Γκείτς , γιός του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, επέλεξε την Ιεράπετρα , την μαγευτική Χρυσή με το τροπικό κλίμα, και το πανέμορφο Κουφονήσι Νότια του Μακρύ Γιαλού, για μια διήμερη κρουαζιέρα με το ταχύπλοο ‘’Ναυτίλος’’ του ιεραπετρίτη Μιχάλη Σταματάκη.



Σε ένα δεύτερο ταχύπλοο συνοδείας που ευγενικά προσέφερε ο επιχειρηματίας Αντώνης Κάκκος, επιβιβάστηκαν από το αλιευτικό καταφύγιο της Ιεράπετρας, οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Γκέϊτς, που δεν άφηναν λεπτό από τα μάτια τους, τους δύο νεαρούς με τη συνοδό τους.

Κανείς , ούτε οι Λιμενικές ούτε οι Αστυνομικές Αρχές, δεν ασχολήθηκαν με την ασφάλεια των υψηλών επισκεπτών της Ιεράπετρας και αυτό γιατί οι Αμερικανοί υπεύθυνοι ασφάλειας της οικογένειας Γκέϊτς, ήθελαν το πέρασμα τους από την Ιεράπετρα, να γίνει αθόρυβα και χωρίς να πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Επειδή όμως η Ιεράπετρα είναι μικρή, η επίσκεψη αυτή έγινε αντιληπτή από λίγους και έμπειρους, που επέλεξαν να μην τη δημοσιοποιήσουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης, οπότε τα παιδιά αναχώρησαν από το Ν. Λασιθίου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις παιδιών πλούσιων οικογενειών υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσουν θύματα απαγωγέων που στοχεύουν στον εύκολο πλουτισμό από τα λύτρα που πάντα ζητούν για να απελευθερώσουν τα θύματα τους.

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ

Ο Μπίλ Γκέιτς πριν 10 μέρες πήρε τη γυναίκα του Μελίντα και τα τρία τους παιδιά Ρόρι, Τζένιφερ και Φοίβη για να τους χαρίσει μια βόλτα διαρκείας στα νερά της Μεσογείου με το πανάκριβο γιότ που ενοικίασε .

Όπως μάλιστα αναφέρει η Daily Mail, η υπερπολυτελής θαλαμηγός που ο ιδρυτής της Microsoft νοικιάζει ημερησίως έναντι του ποσού των 150.000 δολ. διαθέτει όλες τις ανέσεις, θυμίζοντας έναν πλωτό παράδεισο ομορφιάς και ξεγνοιασιάς.

Πενήντα δύο άτομα εργάζονται μέσα στο πλωτό παλάτι προκειμένου να προσφέρουν όλες τις ανέσεις στην πλούσια οικογένεια, εξυπηρετώντας συγχρόνως κάθε τους ανάγκη.

Η πολυμελής οικογένεια έκανε βόλτες και βουτιές μακράς διαρκείας, διασχίζοντας τα νερά της Μεσογείου. Το πoλυτελές γιοτ ‘’Serene’’ που νοικιάζει ο ζάμπλουτος Γκέιτς διαθέτει εκτός των άλλων , δύο ελικοδρόμια (ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του μεταφέρονται με ελικόπτερο στη στεριά), κινηματογραφική αίθουσα, βιβλιοθήκη αλλά και τζακούζι.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me