16/8/14

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι 1-2 ... Ξεκίνησαν οι εκπλήξεις...

Η Σουόνσι χάλασε το επίσημο ντεμπούτο του Λουίς φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού επικράτησε 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Γκίλφι Σίγκουρτσον σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 72ο λεπτό. Δείτε σε videos τα γκολ της πρεμιέρας της Premier League.

Σε διάταξη 3-5-2 παρατάχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο της επίσημο ματς επί Λουίς φαν Χάαλ, με τον Χουάν Μάτα πίσω από τον αρχηγό Γουέιν Ρούνεϊ και τον Χαβιέρ Ερνάντες, ενώ στον αντίποδα ο Γκάρι Μονκ επέλεξε διάταξη 4-2-3-1.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" πίεσαν ψηλά και έδειξαν ορεξάτοι στο ξεκίνημα, αλλά ο τραυματισμός του Τζέσε Λίνγκαρντ στο 24' τους αποσυντόνισε (τον αντικατέστησε ο Αντνάντ Γιανουζάι, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ), με συνέπεια τέσσερα λεπτά αργότερα να βρεθούν πίσω στο σκορ (το γκολ ο Κι Σουνγκ-Γουένγκ με αριστερό πλασέ).
 
Με το τέλος του πρώτου μέρους ο Φαν Χάαλ υποχρεώθηκε να βγάλει τον Ερνάντες (έκανε 14 πάσες, δύο λιγότερες από τον Νταβίδ ντε Χέα!) και να βάλει στη θέση του έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν (Νανί). Τελικά η ισοφάριση επήλθε από στημένη φάση στο 59ο λεπτό και ο Ρούνεϊ έφτασε τα 159 γκολ στην Premier League, όσα δηλαδή έχουν μαζί οι Ερίκ Καντονά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ρόι Κιν.

ADVERTISEMENT
 
Σ' εκείνο το χρονικό σημείο η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή της μπάλας κι έδειχνε ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα, αλλά η Σουόνσι "χτύπησε" στην κόντρα και με σκόρερ τον Γκίλφι Σίγκουρτσον στο 72ο λεπτό έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το "Ολντ Τράφορντ".
 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μπλάκετ, Λίνγκαρντ (24' Γιανουζάι), Φλέτσερ, Ερέρα (67' Φελαϊνί), Γιανγκ, Μάτα, Ρούνεϊ, Ερνάντες (46' Νανί).

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Άματ, Γουίλιαμς, Τέιλορ (53' Τιενταλί), Κι, Σέλβι, Ντάιερ (67' Μοντέρο), Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ, Μπονί (77' Γκομίς).

http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/mantsester-gioynaitent-soyonsi-1-2-videos.2976567.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me