14/7/14

Άλλη μια κλοπή εις βάρος των μικροεπενδυτών

Εγκρίνεται σήμερα η δημόσια προσφορά της Motor Oil για τη Cyclon

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουλίου 2014, 12:13




Το ενημερωτικό δελτίο της Motor Oil για υποχρεωτική δημόσια προσφορά προς τους μετόχους της Cyclon αναμένεται να εγκρίνει σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η δημόσια πρόταση αφορά στο σύνολο των κοινών, ονομαστικών μετοχών εκδόσεως της Cyclon με ονομαστική αξία 0,47 ευρώ η μία που στις 17.06.2014 δεν κατείχε η Motor Oil.

Εν προκειμένω πρόκειται για 16.542.826 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 62,04% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Cyclon. Οι μετοχές έχουν εισαχθεί και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών στην Κύρια Αγορά.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Κωνσταντίνος Μποτόπουλος παρουσιάστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής μετά την εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για παραμονή στο τιμόνι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς την επόμενη πενταετία.

Στις θέσεις τους θα παραμείουν και οι σημερινοί αντιπρόεδροι της Επιτροπής κ.κ. Β. Λαζαράκου και Ξ. Αυλωνίτης.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ο διορισμός από τον Υπουργό άλλων δύο μελών της ΕΚ καθώς και οι σχετικές αποφάσεις των φορέων για τους εκπροσώπους τους ώστε να ολοκληρωθεί η συνθεση του νέου ΔΣ της εποπτικής αρχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me