1/7/14

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ + Εκκρεμότητες...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Ο Ιούνιος αποδείχθηκε ο τρίτος συνεχόμενος πτωτικός μήνας, με τον Γενικό Δείκτη να σημειώνει μηνιαίες απώλειες 0,75% και τον Τραπεζικό δείκτη, στο ίδιο διάστημα, απώλειες 4,8%.
Η λήξη του πρώτου χρηματιστηριακού εξαμήνου, βρίσκει τον γ.δ. με κέρδη 4,44%, ενώ ο ΔΤΡ παρά και την νέα κεφαλαιακή ενίσχυση των εγχώριων Τραπεζικών Ιδρυμάτων, σημειώνει απώλειες 6,1%. 


Εκκρεμότητες: Ο Ιούνιος άφησε πίσω του εκκρεμότητες. Η Πειραιώς σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα πρέπει να απορροφήσει την Γενική Τράπεζα αφού πλέον η αυτόνομη πορεία της τράπεζας έχει αποκλειστεί σαν ενδεχόμενο.

Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει η πώληση του πακέτου των μετοχών που κατέχει το ΤΧΣ (5%) το οποίο στάθηκε αφορμή για την υποχώρηση της μετοχής στα επίπεδα της προηγούμενης διάθεσης πακέτου.

Ακόμα αναμένουμε την ολοκλήρωση της συναλλαγής πώλησης των μετοχών της ΔΕΣΦΑ, την πώληση της HOL από την Intracom, την έγκριση του ΕΣΧΑΔΑ για τον Αστέρα, την ολοκλήρωση της συγχώνευσης ΕΛΒΑΛ – ΕΤΕΜ.

Αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, την πρώτη φάση του διαγωνισμού για τα λιμάνια και την δημόσια εγγραφή της θυγατρικής Άνεμος της Ελλάκτωρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me