21/7/14

Ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ιστορικά ομάδα για τους Έλληνες


Διαβάστε για τα ποσοστά που παίρνουν οι μεγάλοι της Ελλάδας στην ερώτηση: "Ποια θεωρείτε την ιστορικότερη ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας"

Η Κάπα Research έκανε έρευνα για λογαριασμό της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και στο περιθώριο αυτής, ρώτησε για την ποδοσφαρική ομάδα που θεωρούν οι Έλληνες ως την ιστορικότερη στην χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός είναι σύμφωνα με την έρευνα η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, με ποσοστό 34.9%. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με ποσοστό 31.3% και η ΑΕΚ με ποσοστό 15.8%. Ένα ποσοστό της τάξεως του 13.9% απάντησε άλλη ομάδα.

"Για τη βία ευθύνονται οι διοικήσεις"

Όσον αφορά στα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, ευθύνονται σύμφωνα με την έρευνα οι διοικήσεις των ομάδων (45,5%) και οι οργανωμένοι οπαδοί (33,6%). Ακολουθεί με ποσοστό 9,8% ο οπαδικός Τύπος και η Αστυνομία με 6.6%.
Οι Έλληνες βλέπουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Στην ερώτηση για το άθλημα που αρέσει περισσότερο στους Έλληνες να παρακολουθούν, το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο σε προτιμήσεις με ποσοστό 77,6% και το μπάσκετ ακολουθεί με 75,5%. Ακολουθεί το τένις με ποσοστό 28,7%, το βόλεϊ με ποσοστό 28,4%, το γουότερ πόλο με 7,8% και το ράγμπι (!) με 4,2%.
Απογοητευμένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα
Οι Έλληνες παρουσιάζονται απογοητευμένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα σε ποσοστό 70,5%, ενώ το 26,5% δηλώνουν ικανοποιημένοι ή μερικώς ικανοποιημένοι από αυτό.

  Τα στοιχεία της έρευνας:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me