16/7/14

Ο Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ


ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας στο όνειρο της…συνέχειας και της προοπτικής. Η διοίκηση και τα στελέχη του μουσείου Καζαντζάκη, στους Βαρβάρους Ηρακλείου, ζουν πλέον στιγμές...
διαφορετικές από εκείνες που βίωναν το τελευταίο διάστημα όταν και έβλεπαν καθημερινά το μουσείο που είχε ιδρυθεί πριν 31 χρόνια να βουλιάζει στα χρέη εξαιτίας  της  αδιαφορίας της Πολιτείας και όχι μόνο. Και ξαφνικά-όπως αποκάλυψε το CRETALIVE- εμφανίστηκε ως απο μηχανής Θεός ο κρητικός μεγιστάνας και πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκης να συμφωνεί εκείνος να αναλάβει όχι μόνο τα χρέη του μουσείου, αλλά και τη...συνέχειά του για τα επόμενα χρόνια!

Έτσι, στις 7 αύριο το απόγευμα ,Πέμπτη 16 Ιουλίου, αναμένεται να υπογραφεί το συμφωνητικό μεταξύ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης του μουσείου Καζαντζάκη για την μακροχρόνια συνεργασία που εγκαινιάζουν.

“Το συμφωνητικό θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής όπως πρέπει στο μουσείο, αλλά όπως έχει ζητήσει και ο ίδιος ο Μαρινάκης που εξαρχής είχε εκφράσει την επθυμία να μην πάρει δημοσιότητα η δική του κίνηση” επιβεβαίωσε στο CRETALIVE και ο πρόεδρος του μουσείου κ.Στέλιος Ματζαπετάκης που δεν θέλησε να δώσει περισς΄τοερες λεπτομέρειες για το όλο θέμα.

Και η διοίκηση του μουσείου είχε σεβαστεί την επιθυμία του κρητικού εφοπλιστή, αλλά εκ των πραγμάτων μια τέτοια είδηση δεν θα μπορούσε να μείνει…κρυφή αφού έχει κι άλλες διαστάσεις όπως αποκάλυψε το CRETALIVE, που έδειχναν ότι οι άνθρωποι που έχουν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους.

Στην αυριανή εκδήλωση που θα γίνει στο μουσείο θα υπογραφεί το συμφωνητικό, θα ονομαστεί μια αίθουσα «Μιλτιάδης Μαρινάκης» (προς τιμήν του πατέρα του Β.Μαρινάκη που ξεκίνησε από το Ηρακλειο ως ένας μικρός επιχειρηματίας για να αποκτήσει τεράστια περιουσία) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα-αν και μια περιπέτεια υγείας μιας κοπέλας στο χωριό μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν έχουν σταλεί από το μουσείο παρά μόνο έχουν ενημερωθεί κάποια επιλεγμένα δημόσια πρόσωπα.

Πηγή : εδώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me